3 gollü galibiyet

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Karacabey Birlikspor, 2017-2018 sezon açılışı hazırlık karşılaşmasını Cumartesi günü gerçekleştirdi. M.Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda yapılan sezon açılışında mavi siyahlılar yenilenmiş kadrosuyla taraftarının karşısına çıktı.
Birlikspor’a sahip çıkalım
Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, Karacabey Birlikspor’a sahip çıkalım diyerek, “Hep beraber el ele verelim. Bize bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Karacabey Belediye Başkanı ve Karacabey Birlikspor Onursal Başkanı Ali Özkan da, “Karacabey Birliksporumuza başarılı bir sezon diliyorum. Biz sporun ve sporcunun her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından kesilen kurbanın sonrasında İnegölspor ile hazırlık maçı yapıldı. Karacabey Birlikspor, TFF 2.Lig’deki temsilcimiz İnegölspor karşısında 43. dakikada İmam Almas, 73 ve 90’ncı dakikada Emre Akdağ’ın ayağından bulduğu gollerle güçlü rakibini 3-0 mağlup ederek taraftarının yüzünü güldürdü.
Birlikspor, 26 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de evinde oynayacağı Elaziz Belediyespor maçıyla yeni sezona ‘merhaba’ diyecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.