Zulüm ve haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır!

Zulüm ve haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır!
Karacabey Saadet Partisi İlçe yönetimi, İsrail’in Filistin halkına yönelik yaptığı katliamı nefretle kınadı.
Yönetim kurulu adına konuşan İlçe Başkanı İsmail Yozgat, “ Ortadoğu’da İslam aleminin bağrına saplanmış bir hançer gibi varlığını devam ettiren terör devleti Siyonist İsrail’in birkaç günden beri Gazze’ye yönelik gerçekleştirdiği katliam gibi saldırıyı tüm benliğimizle nefretle kınıyoruz. Tabi ki aynı zamanda, başta Türkiye’deki işbirlikçi iktidar olmak üzere İslam alemindeki bu tepkisizlik, bu aciz açıklamalar bizi kahretmektedir.
BOP diye adlandırılan aslında büyük İsrail projesi olan bu projenin eş başkanlığını yapan Başbakanın ise derhal bu görevden istifa etmesini ve Siyonist örgütlerden aldığı cesaret madalyasını geri vermesini bekliyoruz. Ayrıca hala Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki Türkiye-İsrail dostluk grubunda üye olan milletvekillerinin derhal milletten özür dileyerek bu üyelikten istifa etmeleri gerekir.,
Hükümete sesleniyoruz: Kınamak bize, yaptırım size düşer. Yaptırım makamında olan hükümet ve onun Başbakanı her olayda olduğu gibi yine kameraların karşısına geçip sadece kınama ve temenni mesajı yayınlamakla kalmayıp bu sefer İsrail’e yönelik yaptırımlar uygulamalıdır.
Bizim inancımızda zulüm ve haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Türkiye’nin her yerinde Milli Görüşçüler bu saldırıdan sonra ayağa kalkmıştır. Millet adına tepkilerini ortaya koymaktadırlar. Tüm benliğimizle Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bu vesileyle bir kez daha beyan ediyoruz” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.