Ziraat Odası’nda heyecan dorukta!

Karahasanoğlu ile Erdem bir kez daha karşı karşıya…
Karacabey Ziraat Odası, “13. Olağan Genel Kurulu”nu bugün gerçekleştirecek. Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda yapılacak olan genel kurul saat 10.30’da başlayacak ve 17.00’de sona erecek.
Genel kurulda, dört yıl önce olduğu gibi yine Hasan Karahasanoğlu ile Erhan Erdem yarışacak.
Ziraat Odası başkanlığını 4 yıldır başarıyla yürüten Hasan Karahasanoğlu seçimlere rahat bir görüntü içinde giriyor.
Delegelerin yüzde 60’ının desteğini aldığı belirtilen Karahasanoğlu, “Çiftçimiz zor günlerden geçiyor. Zor günler yaşayan çiftçilerimizin çok değerli temsilcilerine güvenimiz tamdır. Delegelerimizin vereceği karar en doğrusudur ve saygı duyulasıdır. Türkiye’nin her yerinde haklı bir saygınlık kazanan Ziraat Odamızı daha da yukarılara taşıma amacındayız. Ülkemizin bütünlüğünü çok önemsiyoruz. Çiftçimizin sorununu kendi sorunumuz kabul ediyoruz. Seçim sonuçları ilçemize şimdiden hayırlı olsun. Aday olan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi.
Dört yıl önce kaybettiği yarışta bu kez galip çıkacağına inandığını belirten Erhan Erdem iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini dile getirerek, “Karacabey’e ve Karacabey çiftçisine yakışan neyse o olsun. Ziraat Odasına dinamizm kazandırmak istiyorum. Genç, dürüst ve çalışkan bir liste hazırladık. Delegelerimize güveniyorum. Kazanan çiftçimiz olsun” dedi.
Dört yılda bir yapılan Ziraat Odası seçimlerinde iki adayın yarışacağı görülüyor.
Oda başkanlığını 4 yıldır başarıyla yürüten Hasan Karahasanoğlu’nun yeniden seçilme konusunda şanslı olduğu belirtiliyor.
Erhan Erdem’in, AKP İlçe Merkezine giderek kendisine yardım yapılmasını istemesi ise Oda’ya siyaset sokulmaması gerektiği dile getirilerek eleştiriliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.