Ziraat Odası’nda Hasat Kart’la alışveriş

Karacabey Ziraat Odası ile Şekerbank arasında imzalanan protokolle, çiftçiler ticari ihtiyaçlarını Hasat Kart’la karşılayabilecek.
Dün Ziraat Odası’nda yapılan anlaşmayla Hasat Kart’ın kullanılabildiği tedarikçi firmalar arasına katılan Karacabey Ziraat Odası’ndan çiftçiler sıfır faizli alış veriş yapabilecek.
Şekerbank Karacabey Şubesi Müdürü Hasan Kırlı, imzalanan protokol hakkında bilgi verdi. Kırlı, “Hasat Kart çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için hazırlanan bir karttır. Çiftçilerimizin hasat zamanına göre belirlenen Nisan, Eylül ve Aralık ödeme periyotlarından biri seçilerek, ödemeler yılda bir yapılır. Ziraat Odası da tedarikçi firmalar arasına alındı. Buradan Hasat Kart’la yapılan alışverişlere 99 gün boyunca sıfır faiz uygulanacak. Bu sürenin sonunda ödeme yapılırsa faiz ödenecek” diye konuştu.
Karacabey Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca’da yapılan anlaşmanın tüm çiftçilere hayırlı olması dileğinde bulundu. Karaca, “Çiftçinin son yıllarda yaşadığı zamlar büyük maliyetlere yol açmıştır. Çiftçi bu zamlarla girdi maliyetini karşılamakta zorlanmaktadır. Şekerbank’ın ziraat odasına gösterdiği yakınlık ve ilgiden dolayı mutluluk duymuştur. Bu protokolün Karacabey çiftçisine ve ziraat odasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Ziraat Odası’ndaki protokole Şekerbank Karacabey Şubesi Müdürü Hasan Kırlı, Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca, Ziraat Odası Meclis Başkanı Hasan Karahasanoğlu ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.