Ziraat Mühendisleri Odası’ndan Kartal’a tam destek

Ziraat Mühendisleri Odası’ndan Kartal’a tam destek
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Enver Kartal’a Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nden tam destek geldi.
CHP Seçim Bürosu’nda dün partililerle bir araya gelen Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı İlhan Demiröz, 2. Başkan Dr. Salim Erbaş, Yazman Savaş Yenigün ile Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Erkan Yaslıoğlu, Belediye Başkan Adayı Enver Kartal’ın çok doğru bir karar olduğuna dikkat çekti.
Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi olarak üzerlerine düşen görevleri her zaman yapmaya hazır olduklarını belirten Başkan İlhan Demiröz, Karacabey halkının Enver Kartal’a sahip çıkmasını istedi.
CHP Adayı Kartal’ın Karacabey için önemli bir fırsat olduğuna değinen Demiröz, “Karacabey önemli bir tarım merkezidir. Sayın Enver Kartal da Ziraat Yüksek Mühendisi olması nedeniyle ilçeyi çok iyi bilmektedir. Yıllarca yöneticilik yapmış olması, her konudaki bilgi ve tecrübelerinin bulunması Karacabey için bir fırsattır. CHP, çok doğru bir adayda karar kılmıştır. İlçe yönetimini kutluyoruz. Türkiye’nin durumu ortadadır. Tarım kesimi başta olmak üzere, insanlarımız yanlış politikalar nedeniyle mutsuzdur. Tarım alanlarımız günden güne katledilmedir. Karacabey’de de bu yönde sıkıntılara zaman zaman şahit olduk. Konuyla ilgili çalışmalarımızı ortaya koyduk. Ülkedeki buna benzer tüm sorunların CHP iktidarıyla sona ereceğini düşünüyoruz. Karacabey ve ülkenin her yerinde CHP’ye sahip çıkılmasını istiyoruz. Oda olarak üzerimize düşen ne ise, yapmaya hazırız. Bundan kuşkunuz olmasın” dedi.
Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, Karacabey’de iddialı olduklarını söyledi.
Karacabey’in tanıtımına ihtiyaç duyulduğunu belirten Kartal, “Başta tarım ve hayvancılık olmak üzere, ilçemizin tanıtımına yönelik projelerimizi hayata geçireceğiz. Karacabey, sanayicilerin gözdesi haline gelmiş durumdadır. Bu fırsatı değerlendirmeye yönelik çalışmalarımızı arttıracağız. Halkımızdan bir değil 3-4 dönemlik görev istiyoruz. Genç ve dinamik bir kadromuz var. Sizlerin yanımızda olduğunu bilmek gurur vericidir” diye konuştu.
CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş ise, 30 Mart sabahı güzel günlerin yaşanacağına işaret ederek, “CHP, Karacabey’de hiç olmadığı kadar iddialı geliyor. Bizler Enver Kartal’a sonsuz güveniyoruz. Kendisinin bilgi birikimi ve yöneticilik vasfıyla büyük işlere imza atacağını düşünüyoruz. Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin desteğinden dolayı mutlu olduk. Hepinize teşekkür ederiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.