Zina

Zinayı suç olmaktan çıkaran yasayı Mesut Yılmaz mı, Merhum Ecevit mi, yoksa başka birileri mi çıkardı?!
Zina, sosyal ahlakı, ırkı, nesli koruyan, milletleri var eden! Allah’ın en büyük günahlardan saydığı en çok önemsediği yasaklarından biri!
Bu yasa maalesef ki Avrupa birliği uyum yasaları sebebiyle mevcut hükümet tarafından çıkarıldı!
Kısaca, alan razı veren razı olunca ülkemizde zina artık suç değil! İşlerine gelmediğinde Avrupa birliğine rest çekenler bu yasayı çıkardı! Ancak halkımızın bir kısmı bu yasayı kimin çıkardığını bilmiyor.
AKP’nin en iyi yaptığı işlerden biri yazılı ve görsel basını inanılmaz şekilde kullanması. AKP’lilerin çok büyük bölümü onlara ait kanalların dışındaki kanalları seyretmiyor, seyrettirilmiyor! Kısaca halkı dört pencereli odaya kapatmışlar, perdenin sadece birini açmışlar “sakın diğerlerinden bakmayın öcü var” diyerek! Ülkemizin diğer gerçeklerini görmelerini engelliyorlar!
Bu sözümün sağlaması yazımın başlığı!!!
Bir akşam yatsı namazı çıkışı “Erdoğan rüyalarıma giriyor” diyen aşığı bir Hacı amca ile söyleştik! Kendisine birkaç hadis, iki Ayet okudum! Al-i İmran suresinin 19 ayetinin Avrupa birliği emriyle yaklaşık üç yıldır Cuma hutbelerinde okunmadığını!
Mü’minun suresi indiğinde Peygamberimiz ile sahabeler arasında geçen söyleşiyi anlattım! Peygamberimiz sahabelerin yanına geldiğinde sahabeler “YA RASULÜLLAH SİZİ BU KADAR SEVİNÇLİ HİÇ GÖRMEDİK, SİZİ BU KADAR MUTLU EDEN NE” diye sorduklarında! Peygamberimiz, “BU GÜN BİR SURE İNDİ, ALLAH BU SURENİN İLK ON AYETİNDEKİ HÜKÜMLERİ YERİNE GETİRENİ FİRDEVS CENNETİNE VARİS KILDI, BEN SEVİNMEYEYİM DE KİM SEVİNSİN” cevabı vermiş!
Bu on ayetin içinde namazla ilgili iki, zina ile ilgili üç ayet var! Bundan başka zina ile ilgili 9 ayet var. Allah zinayı ne kadar önemsiyor sözümden sonra, Hacı amca balıklama daldı. “Zina ile ilgili yasayı Ecevit çıkardı” dedi! Yanımızda bulunan imam ise bana hitaben “yalan söylüyorsun, Al-i İmran suresi Cuma hutbelerinde okunuyor, böyle bir yasak yok” deyince, Hacı amca coştu tabii ki, ben sustum. Hocaya mı inanırlar bana mı?
Diğer başka bir gün ise, caddede yürüyordum, yolun kenarında iki genç konuşuyor ve yakınlaşmışlardı. O kadar dalmışlardı ki neredeyse öpüşecekler! Yanımda yürüyen 70 yaşlarında bir amca bana dönerek. “Allah Mesut Yılmaz’ı kahretsin zinayı suç olmaktan çıkardı! Neredeyse sokakta zina edecekler” dedi.
Şaşırmamak mümkün mü?
Ama ben şaşırmadım.”Amca zina suç olmaktan çıkaran yasayı M. Yılmaz mı çıkardı ki“ sözüme “tabi o” cevabı aldım”. O yasayı mevcut hükümet çıkardı doğruyu öğrenin hiç olmazsa boş yere başkalarının günahını almayın dedim ve yürüdüm.
Kısaca bu yasayı rahmetli Ecevit ve Mesut Yılmaz çıkarmadı. Zinayı serbest bırakan bu yasayı AKP çıkardı. Lütfen diğer pencerelerini perdelerini de açın, Türkiye gerçekleri görsün!
****
Cam gibi adam!
Pencere camımı? Buzlu cam mı? Yoksa sadece karşısındakini gösteren sırlı cam, yani aynamı? Türkiye yakın zamanda Bülent Arınç ve Melih Gökçek’in kavgasına ibretle tanık oldu!
Bülent Bey “ben cam gibi adamım dışımdan içim, içimden dışım görünür, 7 Haziran’dan sonra Melih Beyin 100 den fazla suçunu açıklayacağım. Ankara’yı paralel yapıya parsel, parsel sattı” cümlelerini kullandı.
Melih Bey ise “Bülent Bey benden daha iyi paralelcidir, konuyu yargıya taşıyacağım” dedi!
Bülent Bey, “ben cam gibiyim” sözüyle pencere camını kastetti sanıyorum!
Söyledikleri perdeyi aralamadan görülecek şeyler değil! Bülent Bey cam gibi adam ancak perde başkalarının elinde! Bülent Bey 3 dönem kuralına takıldığı için mi, son günlerde muhalefet yapıyor? Özellikle iş adamları toplantısında iş adamlarına “israf konusunda sınıfta kaldık, bu kadar israf etmeseydik sizden vergi alma gereği olmazdı” sözleri bu milletin belleğine kazındı bence!!!
Bülent Beyin, Melih Bey hakkında ve paralel yapıyla ilgili söylemlerini de önemle takip ediyoruz ve hayretler içinde kalıyoruz! Paralel yapı AKP’nin ürünü, bunu bütün dünya biliyor! Beraber yola çıkan, Ergenekon ve diğer eylemleri birlikte gerçekleştirdikleri paralel yapıyla paylaşımda mı sorun çıktı acaba? Recep Tayyip Erdoğan’ın “ne istediyseler verdik, ne istediyseler yaptık” söylemini Türkiye unutmadı!
HDP’nin paralel yapı ile ilgili Meclis araştırma komisyonu kurulması teklifini AKP şiddetle reddetti! Bülent Beyle Melih beyin söylemlerine bakılınca en büyük paralelciler bu kişiler!
Diğerleri de ortaya çıkmasın diye mi komisyon teklifi reddedildi ki! Paralel var mı? Yok mu? Varsa kimler! Açın şu cam gibi adamın perdesini, Türkiye Büyük Millet Meclisini çalıştırın. Türkiye gerçekleri görsün! Türk Milletinin aklıyla lütfen daha fazla alay etmeyin!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.