Zeki Demir, AK Parti’yle nikâh kıydı

Zeki Demir, AK Parti’yle nikâh kıydı
Karacabey Belediye Başkan aday adaylığını önceki gün açıklayan Zeki Demir, dün AK Partili oldu.
Parti binasındaki düzenlenen törenle kendisini AK Partili yapan imzayı atan Demir’e rozetini ise İlçe Başkanı Halit Türkkan taktı. AK Parti İlçe Başkanı Halit Türkkan, İlçe Başkan Yardımcısı Nesimi Giray Günaydınlı, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarının katılımıyla gerçekleşen törende Zeki Demir’e destek mesajı verildi.
Türkkan, tören sırasında yaptığı açıklamada yıllarca Karacabey’e hizmet etmiş Zeki Demir’in AK Parti’ye katılmasının onur verici olduğunu söyledi.
Türkkan, “AK Parti bir bütündür. İstediğimiz yerde istediğimiz zaman, istediğimiz çoğunlukla toplanabilecek büyüklükte bir partiyiz. Böyle bir dönemde partimize geçişler olacaktır. Ama Zeki Demir gibi dürüst, herkes tarafından saygıyla karşılanan bir kardeşimin AK Parti’li olması, aynı zamanda da Belediye Başkan aday adayı olması bir onurdur” diye konuşarak, Demir’in partiye Belediye Başkan aday adayı olarak katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Daha sonra törenle rozetini takan çiçeği burnundaki AK Partili Zeki Demir, yaptığı sert eleştiri ile Belediye Başkan adaylığında iddialı olduğunu gösterdi. Demir, son günlerde yapılan anketlerde isminin geçmemesini eleştirerek, parti değiştirerek Belediye Başkan adayı olanların sandığa gömüleceğini iddia etti. Demir, “Taban ve üst yönetim arasındaki uyum ne kadar iyi olursa seçimlerde başarının geleceğine inanıyorum. Yalnız, tepeden inme adaylarla taban ters düşerse bunun sandıkta cezalandırılacağının herkesin bilmesi gerekir.
Günümüz siyasetin de bir gecede aday adayları değişiyor. Yapılan anketlerde adayların ve adaylıktan çekilenlerin isimleri yer alıyor. Bu ne kadar demokratiktir tartışılır. Bana göre böyle anketlerde bütün adaylar yer almalı, çıkan sonuca göre bir adayın etrafında kenetlenmelidir. Diğer partilerden gelen adaylara gelen tepkiler ortadadır.
Biz hizmete talibiz. Ayrımcılıktan uzak, şeffaf ve şaibesiz bir yönetimle Belediye’ye talibim. Bu anlayışla başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.
Diğer partililerinde olumlu görüşleriyle desteklerini açıkça ifade ettikleri Zeki Demir’le AK Parti’de Belediye Başkan aday adayları ikiye çıktı. İlk önce Mahmut Çayır’ın aday adaylığını açıkladığı AK Parti’de, Belediye Başkanı Ergün Koç’un aday adaylığının ne zaman açıklanacağı ise merak konusu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.