Zafer Bayramı buruk kutlandı

*Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan tören coşkudan uzaktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden tören, 15 dakika bile sürmedi. 

Karacabey'deki “30 Ağustos Zafer Bayramı” kutlamalarının bu yılda coşkudan uzak geçtiği gözlendi.

Türk milletinin tarihe altın harflerle yazdırdığı 30 Ağustos Zafer Bayramı programı, Ulu Önder Atatürk'ün huzuruna çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Uzman Jandarma Çavuş Şeref Can Işık'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam eden tören, Kaymakamlıkta tebriklerin kabulü ile sona erdi. CHP İlçe yöneticileri törenden önce, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu ve sönük geçen 30 Ağustos'a tepki gösterdi.

 

Törene, Kaymakam Ahmet Yurtseven, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, Belediye Başkanı Ergün Koç, daire amirleri, askeri personel ile siyasiler katıldı.Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Yakup Özden'in sunumunu yaptığı törende, Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ile Belediye Başkanlığı Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Kaymakamlıkta tebriklerin kabulü ile sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.