Yöneticilerin yeni okulları belli oldu

Müdür Başyardımcıları ile Müdür Yardımcıları’nda revizyon:

“Eğitim Kurumları Yönetici Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği” gereği yapılan sınavlarda başarılı olan adaylar, Bursa genelinde kadrosu boş olan eğitim kurumlarına yerleştirildi.

18 ile 24 Şubat 2012 tarihleri arasında başlayan başvurular sonunda en fazla 25 eğitim kurumunu tercih eden müdür başyardımcısı ile müdür yardımcıları, puanlarına uygun yerlerde görevlendirildi.

Atama Listesi'ne göre ilçede kadrosu boş olan 4 okula müdür başyardımcısı ataması yapılırken, 12 okula da müdür yardımcısı verildi.

İlk olarak bir önceki atamalar neticesinde Gemlik Ticaret Meslek Lisesi’ne giden Gökmen Güler, eski okulu Karacabey Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi’ne müdür başyardımcısı olarak görevlendirildi.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ahmet Çopur, aynı okula müdür başyardımcısı olurken, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Alaettin Güngör Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne, Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Bünyamin Demirtaş da Anadolu Lisesi’ne müdür başyardımcısı oldu.

Diğer taraftan müdür yardımcılığı kadrosu boş olan okullara atanan yöneticiler ise şu şekilde sıralandı; Adem Sönmez (Şehit Bilal Kanat İ.Ö.O.), Aytek Süleyman Demir (Karacabey Lisesi), Hikmet Tetik (E.M.L.), Hüseyin Akbaba (Karacabey Lisesi), Murat Ağırman (Muhsin Özdamar İlköğretim Okulu), Mustafa Kocabey (Keşlik İlköğretim Okulu), Ömer Uluğ (Anadolu İmam Hatip Lisesi), Zafer Çelik (Karakoca İlköğretim Okulu), Yüksel Çatal (E.M.L.), Yakup Özden (E.M.L.), Adem Polat (Tophisar İskender Kaya İ.Ö.O.) ve Tamer Sert (İstiklal İlköğretim Okulu).

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.