Yol çalışmalarında sona doğru

Karacabey Belediyesi tarafından Mustafa Fehmi Gerçeker Stadı ile 1.Murat Hüdavendigar (Ulu) Camii arasında başlatılan beş aşamalı yol çalışmasının önemli bir bölümü sona erdi.
Cumhuriyet Alanı ile Gerçeker Stadı güzergahı bugün araç trafiğine açıldı. Yaklaşık dört ay önce başlayan ve doğal gaz kazıları, elektrik hatlarının yer altına alınması, elektrik direklerinin sökülerek, yerine yenilerinin monte edilmesi, yağmur suyu şebekesi oluşturularak kanalizasyondan ayrılması, doğal gaz bağlantılarının yapılması ve bordür çalışması ile devam eden projenin şu anda Cumhuriyet Alanı-Ulu Camii etabında yoğun bir faaliyet gözleniyor.
Yapılan çalışmaların ilçe halkı tarafından beğenildiğini belirten Belediye Başkanı Ergün Koç, vatandaşlara ve esnafa sabırla bekledikleri için teşekkür etti. Esnafı bir an önce rahatlatmak amacıyla Cumhuriyet Alanı’ndaki çalışmaların ertelendiğini ve Cumhuriyet Alanı-Ulu Camii arasındaki güzergaha öncelik verildiğini belirten Koç, Ramazan Bayramı’na kadar bu etabın tamamlanmasını bekledikle-rini sözlerine ekledi. Bayram sonrasında Cumhuriyet Alanı ile Bandırma Caddesi’nde aynı çalışmaların sürdürüleceğini ifade eden Belediye Başkanı Ergün Koç, “Her yönüyle çevrede örnek gösterilecek bir ilçe olmanın kıvancını halkımızla paylaşıyoruz. Karacabey kaliteli yaşamın adresi olacaktır.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.