Yıldız, liselerin Uğur’u olduk

Yıldız, liselerin Uğur’u olduk
Karacabey Uğur Dershaneleri Kurucusu Mehmet Yıldız OKS yerleştirme sonuçlarını değerlendirdi.
OKS sonuçlarını geleceğin Türkiye’sini düşünerek önemsediklerini ve öğrencileri buna göre hazırlamaya çalıştıklarını dile getiren Yıldız, “Bu süreci de açıklanan yerleştirme sonuçlarıyla en iyi şekilde tamamladık. Bu süreçte; bilginin en büyük değer, en büyük güç olduğu bir çağda, sürekli ve hızlı değişimlere uyum sağlayan, öğrenmekten ve çalışmaktan hiç vazgeçmeyenler kazandı.
Uğur Dershaneleri Karacabey Şubesi olarak, Türkiye’nin geleceği gençlerimizi liselerine hazırlarken, çağa uygun modelleri ve programları geliştirme konusunda kendi içimizde başlattığımız yarışı tüm hızımızla sürdürdük. Gençlerimizi hayallerine kavuşturduk.
Bu başarı ile ailelerine, okullarına ve bizlere büyük bir sevinç yaşatan tüm öğrencilerimizle onur duyduk. Yeni liselerinin Uğur’lu olmasını diliyorum” dedi.
Yıldız, Uğur’lu olmanın, bir dershaneden öte yaşam biçimi olduğunu, bunun da bölgemiz için inanılmaz bir değer taşıdığını belirtirken, “Fen liselerine 3, Anadolu öğretmen Liselerine 4 ve diğer öğrencilerimizi de Anadolu Liseleri’ne yerleştirdik. Toplamda 89 öğrenci ilk tercihlerinde yerleştirildi. İkinci tercihler (Ek yerleştirme) sonunda yüze yakın öğrenci Anadolu Liselerinde okumaya hak kazanacak. Birinci yerleştirme sonucu boş kalan kontenjanlar 19 Ağustosta açıklanacak. 20 -24 Ağustos tarihleri arasında yerleştirme talepleri alındıktan sonra 28 Ağustos’ta ikinci yerleştirme sonuçları açıklanacak. Uğur Dershanesi olarak ikinci yerleştirmelerde de öğrenci velilerimize yardımcı olacağız” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.