YGS-1’de şampiyon Sınav!

Oğuzhan Ergeç, 40 matematik sorusunun tümüne doğru yanıt vererek ilçe birincisi oldu:

Karacabey’de hizmete girdiği günden bu yana başarı grafiğini sürekli yükselten Sınav Dershanesi, YGS sınav sonuçlarının ardından haklı bir gurur daha yaşadı.

YGS-1 Matematik ağırlıklı sayısal puan türünde ilçe birincisi olan Oğuzhan Ergeç, önceki gün Sınav Dershanesi’nde düzenlenen törende plaketle onurlandırıldı.

Sınav Dershaneleri Marmara Bölge Rehberlik Koordinatörü Murat Uçar, Sınav Dershaneleri Karacabey Şube Müdürü Cem Yılmaz ve öğrenci velisi İbrahim Ergeç’in katılımlarıyla gerçekleşen törende Oğuzhan Ergeç’in mutluluğu görülmeye değerdi.

YGS-1’de 452.196 puan alan ve 40 matematik sorusunun tümüne doğru yanıt vererek ilçe birincisi olan Oğuzhan Ergeç, başarısında emeği geçen ailesine ve Sınav Dershanesine teşekkür etti.

İzmir Atatürk Lisesi mezunu olan Ergeç, 17 ve 24 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek sınavların ardından Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini ya da İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliğini kazanmayı hedeflediğini dile getirdi.

Sınav Dershanesi’ndeki aile ortamına dikkat çeken Oğuzhan Ergeç, “Dershane ve sınıf ortamım mükemmeldi. Disiplinli bir çalışma programı gördük. Burada tam bir aile ortamı var. Öğretmenlerimizin hepsi çok ilgiliydiler. Başarımda büyük pay sahibi olan başta aileme, Sınav Dershanesi Müdürümüz Cem Yılmaz’a ve tüm öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Oğluyla gurur duyduğunu dile getiren baba İbrahim Ergeç, “Ailesi olarak ne kadar övünsek azdır. Planlı ve programlı çalışarak istediğini aldı. Azminden hiç ödün vermedi. Başarılı olacağına sürekli inandı. Oğlumun başarısında emeği bulunan Sınav Dershanesine ayrıca teşekkür ederim. Oğlumu ilk kayıt yaptırdığım günden bu yana sürekli bizlerle ilgilendiler. İlgi ve sevgi bir arada olunca, başarı da kendiliğinden geliyor” diye konuştu.

Oğuzhan Ergeç’in kendilerini sevince boğduğunu ifade eden Sınav Dershaneleri Karacabey Şubesi Müdürü Cem Yılmaz, “Oğuzhan, çok başarılı bir öğrencimizdir. İnsan olarak da çok rahat ve samimi biridir. İlçe birincisi olması kurumumuz açısından gurur verici. Emeklerimizin karşılığını görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor. Geçtiğimiz Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğinde Bursa Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Gıyasettin Bingöl, başarı çıtasını arttıracakları yönünde velilere söz vermişti. İşte o söz yerine getirildi. Ancak Sınav’ın gözü sürekli yükseklerdedir. Daha da büyük başarılara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Oğuzhan Ergeç’e plaketini takdim eden Sınav Dershaneleri Marmara Bölge Rehberlik Koordinatörü Murat Uçar ise, YGS-1’de ilçe birincisi çıkartmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ergeç’i kutlayan ve başarılarının sürmesi dileklerinde bulunan Uçar, “Her zaman yanında olduğumuzu unutma. Sürekli büyük düşün ve gözün yükseklerde olsun. Başarında emeği bulunan ailene, öğretmenlerine ve Sınav Dershanesi Karacabey Şubesine teşekkür ediyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.   

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.