Yerel yönetimler eğitimi

Yerel yönetimler eğitimi
Karacabey Saadet Partisi İlçe Yönetimi, Pazar günü Bursa İl Başkanlığı’nın tüm Türkiye’de başlattığı “Yerel Yönetimler” konulu eğitim alacak.
İlçe Partisi Binası’nda saat 08.00’de başlayacak ve 8 dersten oluşan eğitim gün boyunca sürecek. Mustafakemalpaşa Saadet Partisi İlçe Yönetimi’nin de katılımıyla, 100 kişi bu eğitimden geçecek.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını yoğunlaştıran Saadet Partililer, uzman eğitimciler öncülüğünde Belediyecilik ve yerel yönetimler konularında bilgi sahibi olacak.
Bursa İl Başkanlığı’ndan Yerel Yönetimler Başkanı Dr.Ramazan Albay, Eğitim Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hasan Karabul, ESAM Başkanı ve İl Başkan Danışmanı İsmail Beşiktepe, Projeler Başkan Yardımcısı Muhammet Karaman’ın vereceği eğitimlerde; yerel yönetim tarihçesi ve Türkiye’de yerel yönetim mevzuat alt yapısı, İl Özel İdaresi, Belediye, yönetimlerde teknik, yeni anlayış ve yeni yapılanma, hizmet tekniği çağdaş yönetimler, alternatif hizmetler, hizmet sunma yöntemleri ve modern yönetimler ile projeler gibi konular ele alınacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.