Yenisarıbey Köyü’nden “Hakem” tepkisi

Karacabey Yenisarıbey Köyü Muhtarı Tuncay Güleç, bu yıl dördüncüsü düzenlenen, “Süt Birliği Kupası Kaymakamlık Köyler Ligi Futbol Turnuvası”nda hakemlerin daha adil bir maç yönetmesi gerektiğini, aksi halde turnuvadan çekileceklerini söyledi.
    Geçtiğimiz Pazar günü Taşlık Sahası'nda oynanan ve Yenisarıbey'in, Yenikaraağaç'a 2-1 yenildiği maçın ardından, karşılaşmanın hakemi Erdinç Derya'ya tepki gösteren Muhtar Tuncay Güleç, haksız bir mağlubiyet yaşadıklarını savundu.
    Birçok pozisyonda Hakem Erdinç Derya'nın yetersiz kaldığını savunan Güleç, “Hakemlerin de yanlış kararlar verebileceğine bir sözüm yok. Ancak bu kadar da hatalı kararlar verilmemeli. Azıcık emeğe saygı diyoruz. Biz o gün yenilgiyi hak etmedik. Ancak maçın hakemi Erdinç Derya sayesinde mağlup oldu. Bundan sonra Erdinç Derya'nın Yenisarıbey Köyü maçlarını yönetmesini istemiyoruz.
Eğer bir daha böyle bir durumla karşılaşırsak, Yenisarıbey Köyü'nü turnuvadan çekeceğiz. Bizim tek isteğimiz organizasyonun adına yakışır bir yönetim sergilenmesi, bilerek ya da bilmeyerek kimsenin hakkının yenmemesidir” dedi.
Köyler Ligi'nde bu hafta
Büyük bir heyecana sahne olan Köyler Ligi'nde bu hafta 9 karşılaşma oynanacak. Akçakoyun, Bakırköy ve Yenikaraağaç'ın “Bay” geçeceği 2. hafta karşılaşmaları, Ortasarıbey ve Taşlık köylerinde gerçekleşecek.
    Köyler Ligi'nde bu hafta mücadele edecek takımlar ile maç fikstürü şu şekilde oluştu;

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.