Yenilenen anasınıfına görkemli açılış

İstiklal’in miniklerine anlamlı hizmet:
Karacabey İstiklal İlköğretim Okulu Anasınıfı, Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. Galip Erbil’in eşi Fahriye Erbil önderliğinde yenilenen yüzüyle miniklerin hizmetine girdi. Önceki gün yapılan görkemli açılışta, Anasınıfının güzelleşmesine katkıda bulunanlar için belge töreni düzenlendi.
            Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. Galip Erbil, Belediye Başkanı Ergün Koç, Başkan Yardımcısı Meral Eren, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan ile TİGEM Müdürü Dr. Ahmet Çıra’nın katıldığı açılışta, anasınıfına katkı verenler ile çok sayıda öğretmen ve veli de yer aldı.
            Okul Müdürü İsmet Turnalı, anasınıfının yeniden düzenlenerek güzelleşmesini sağlayan Fahriye Erbil ile katkı verenlere teşekkür etti. Kaymakam Dursun Balaban ise, eğitim adına yapılan her güzel desteğin önemli olduğunu kaydetti.
            Konuşmaların ardından Kaymakam Balaban, desteklerinden dolayı Fahriye Erbil’e, Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. Galip Erbil’e, Belediye Başkanı Ergün Koç’a ve Akbank Müdürü Hakan Arhun’a teşekkür belgesi sundu.
            Anasınıfına katkı sağlayan Dramalı Un Fabrikası Sahibi İsmail Tüydeş,  Evsan Tekstil Sahibi Kamil Kargı, Uğur Dershanesi Karacabey Şubesi Kurucusu Mehmet Yıldız, Yıldırım Züccaciye’den Burhan Yıldırım, Polat Ticaret Sahibi Hasan Polat, MNÇ Kafkas Mobilya’dan Nuri Çiftçi, Prestij Mobilya’dan Cafer Cantürk ve İş Bankası Müdürü Şükrü Alper Kara’ya teşekkür belgelerini Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. Galip Erbil, Belediye Başkanı Ergün Koç, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan ile İstiklal İlköğretim Okulu Müdürü İsmet Turnalı takdim etti.
            Açılışın ardından yenilenen Anasınıfını gezen yetkililer, öğrencilerle sohbet etti. Mutlulukları gözlerinden okunan minikler, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.