Yeniköy yolu tehlike saçıyor!

Karacabey – Yeniköy arasındaki yolda işaret çizgilerinin olmayışı kazalara davetiye çıkartırken, vatandaşlar yaz döneminde son derece işlek olan yol üzerinde gerekli düzenlemelerin yapıl-mamasına tepki gösterdi.
Geceleri araç kullanmanın çok zor olduğu Yeniköy yolunda, işaret çizgilerinin olmayışı nede-niyle vatandaşlar nereye gittiklerini bilmediklerini vurguladı.Karşıdan gelen diğer araçlar sayesinde yolda ilerlediklerini anlayabildiklerini söyleyen sürücüler, karayollarının üzerine düşen görevleri yerine getirmesini istedi.
Yeniköy yolunu sık sık kullandığını belirten Murat Çoşan isimli bir vatandaş, yetkililerin duruma bir an önce müdahale etmesini istedi. Çoşan, ”Yetkililer ve Karayolları Bölge Müdürlüğü sorumluları Karacabey – Yeniköy karayolunu hiç görmüyor mu? Karayolunun üzerindeki çizgiler silinmiş. Özellikle Şahinköy ve Karasu yol ayrımları arasındaki kalan kısım geceleri çok tehlikeli. Yol çizgileri yok. Yolda mı gidiyorsunuz yoksa tarlaya mı girdiniz belli değil. Karşıdan gelen olmazsa üzerinde ilerlediğiniz yerin yol olduğundan emin olamıyorsunuz. Bu sorun uzun zamandır var. Yakın zamanda burada bir kaza olmasına karşın, buraya basit bir yol çizgisi çizmek için ölümcül bir kaza mı olması lazım? Şimdiye kadar bu kadar basit bir sorunun çözülmemesinin sebebi ne, sorumlusu kim?” diye konuşarak tepkisini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.