Yaz Kur’an kursları öncesi seminer

Karacabey Müftülüğü, 2013 yılı Yaz Kur'an Kursları öncesi, cami görevlileri ve Kur'an kursu öğreticilerine bir günlük seminer verdi.

24 Haziran-23 Ağustos 2013 tarihleri arası devam edecek olan yaz kursları ile ilgili olarak düzenlenen seminerin açılışında konuşan Karacabey Müftüsü Hikmet Yazıcı; "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetiştirilmesi noktasında üzerinize düşen görevi en güzel ve en iyi bir şekilde yerine getireceğinize olan inancım tamdır. Bu görev; samimiyet, fedakarlık ve ciddiyetle yerine getirilecek kutsal bir görevdir. Çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında, toplumsal barışa, milli birlik ve bütünlüğümüze çok önemli bir katkıda bulunmuş olacaksınız” dedi.

Yazıcı, Kur'an eğitiminin yanı sıra İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle çocuklara yüzme, güreş, karate ve whu-shu eğitimlerini de vereceklerini belirtti.

Daha sonra da formatör öğretici Kadir Eray tarafından tüm din görevlilerine, yaz kurslarında okuyacak olan öğrencilerin başarılı olabilmesi için onlara daha iyi nasıl ulaşılması gerektiği ve onlarla en iyi bir şekilde iletişim kurabilme teknikleri hususunda geniş bilgi verildi.

Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'ndeki seminer saat 09.00'da başlayıp 16.00'da son buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.