“Yavru Kartallar”da seçim heyecanı

Karacabey Yavru Kartallar Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü, önceki gün gerçekleştirdiği ilk olağan kongresiyle yeni yönetimi seçti.
26 Ocak 2008 tarihinde kurulan Yavru Kartallar Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü’nün 90 üyesi bulunuyor. Yavru kartalların seçilen ilk yönetiminde Başkan Sinan Çiftçi olurken, İkinci Başkan Mert Savdır, Başkan Yardımcıları Oğuzhan Eser, Burak Gök, As Başkanlar Anıl Şişmanlar, Taha Çetin, Gökhan Torun, Osman Aydemir, Genel Sekreter Sergen Bilgin ve Genel Sekreter Yardımcısı Kadirhan Bilgin seçildi.
Nisan ayında Beşiktaş J.K. As Başkanı Levent Erdoğan, tarafından açılan kulüp, www.yavrukartallar.net adresiyle de sanal ortama taşındı. Kurdukları kulüple Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Karacabeyli minikler, Mart ayında Beşiktaş Dergisi’nin konuğu olarak ismini duyurmuştu. Kurulduğu bu güne kadar kurucu yönetimin görev yaptığı Yavru Kartallar Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü’nün yeni yöneticileri ise kendinden emin ve gelecekten ümitli.
“Yavru Kartallar”, verdikleri destekle kulübün kurulmasını sağlayan Karacabey Beşiktaşlılar Derneği Yönetimi’nden kendilerini futbolun mabedi İnönü Stadyumu’na götürmelerini istedi. Yavru Kartallar Yönetimi seçim sonrası yaptıkları açıklamada, “Türkiye’nin ilk çocuk kulübü olmayı başardık. Şöhret olmak için değil, gönlümüzdeki Beşiktaş J.K. sevgisini perçinlemek için birleştik, tek yumruk olduk. Her türlü zorluğa karşı bütünleştik. Haziran ayında Futbol Okulu’nu açacağız. Futbol Okulu’na kayıt olmak isteyenler www.karacabeybjk.com ve www.yavrukartallar.net adreslerinden detaylı bilgiyi alabilirler. Gelecek yıl kulübümüzün dekorasyonunu değiştirip, yine ilklere imza atacağız. Ayrıca Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün resmi organı olan “Yavru Kartal Dergisi”nin bir bölümünü artık kulübümüz düzenleyecek. Resim, bilgi, şiir, karikatür vb. gibi dallarda tüm Yavru Kartalların desteklerini bekliyoruz. Hedefimiz 7-14 yaş arası yavru kartalları bir çatı altında toplamak ve kulübümüzü Türkiye geneline yaymaktır. Bizlerden yardımlarını esirgemeyen Beşiktaş J.K. As Başkanı Levent Erdoğan’a ve Karacabey Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.