Yasemin Uysal’a plaket

Meltem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü 7 yılın ardından ayrıldı:

Karacabey MELTEM Gazetesi'ne 7 yıl hizmet veren Yazı İşleri Müdürü Yasemin Uysal, yaşamına başka bir iş dalında devam etme kararı aldı.
    Yıllarını verdiği gazeteciliğe veda eden Yasemin Uysal için önceki akşam MELTEM Ailesi bir veda yemeği düzenledi.
Borsa Lokantası'ndaki yemeğe MELTEM Gazetesi Sahibi İbrahim Bursalı, Genel Koordinatör Emrah Kızılkaya, Yazı İşleri Müdürü Nevzat Çakır ve Baskı Operatörü Serkan Onay katıldı.
    Uysal'a 7 yıl boyunca gösterdiği üstün performans ve verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür plaketi sunan Meltem Gazetesi Sahibi İbrahim Bursalı, yeni yaşamında başarı diledi.
MELTEM'den çalışmaya başladığı ilk günden bu yana çok güzel anılarla ayrıldığını dile getiren Yasemin Uysal da başta Bursalı olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.
Uysal, “Meltem Gazetesi'ni yaşamım boyunca hiç unutmayacağım. Bu kurumda çalıştığım 7 yıl boyunca çok güzel günlerim geçti. MELTEM Ailesi olarak her zaman Karacabey'in gözü, kulağı, dili olmaya çalıştık. Çalışma arkadaşlarımla birlikte özverili ve disiplinli işler yaptık. Karacabey halkına doğru ve tarafsız haberler sunabilmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Uyumlu bir ekip çalışmasıyla farklı olduğumuzu düşünüyorum. İnanıyorum ki bundan sonra da MELTEM Gazetesi, çizgisinden ödün vermeden yoluna devam edecektir.
Hayatımı başka bir iş dalında sürdürme kararı aldım. Ancak, MELTEM'in yeri benim için her zaman özel kalacaktır. Çalışma yaşamım boyunca bana destek veren tüm MELTEM Ailesine bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.