Yalazı iddialı

Yalazı iddialı
DP Karacabey Belediye Başkan Adayı Yalazı, 29 Mart yerel seçimlerinde “Kültür Şehri Karacabey”i yaşama geçirmek için yönetime talip olduklarını söyledi.
Seçim yarışına hızlı girerek adayını kamuoyuna duyuran Demokrat Parti Karacabey’de Şaban Yalazı ile çağ atlanacağını ileri sürdü.
Karacabey’de Demokrat Parti’den belediye başkan adayı olan Şaban Yalazı çalışmalarını hızlandırdı. Karacabey’in önemli bir doğal güzelliğe sahip olduğuna değinen Şaban Yalazı, “İlçenin doğal güzelliklerine ve tarihi dokusuna dikkat çekilmesi lazım. Amacımız, ‘Karacabey Tabiat Müzesi”ni yaşama geçirebilmek’ dedi.
29 Mart 2009 yerel seçimlerinde ilçede kıyasıya bir yarış olacağının altını çizen Yalazı, eğitimci ve öğrencileri bir araya getirerek, Karacabey Eğitim Konsey’i oluşturmak istediklerini duyurdu. “Eğitim bir ilçenin gelişiminde en önemli sacayağıdır. Geniş katılımlı deneyimli eğitimcilerden oluşan bir platformda, sorunları hep birlikte çözmeliyiz” diyen DP’li Yalazı, Gölecik Suyu’ndan istifade edip, baraj ya da su tutma projesi ile ilçenin su probleminin çözülmesi gerektiğine dikkat çekti.
Şaban Yalazı, seçimi kazandıklarını takdirde kültür, sağlık ve eğitim de vizyon projeleri yaşama geçirip, iş dünyası ile el ele vererek, Karacabey’de hayat standardını yükselteceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.