Yalazı, hastaları unutmadı

Yalazı, hastaları unutmadı
Karacabey Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, seçim çalışmaları doğrultusunda önceki gün Devlet Hastanesi’ndeki gören hastaları ziyaret etti.
Belediye Meclis Üyesi Adayları Abdullah Akkoç, Ertem İşcan, Arzu Tiryakioğlu ve partinin Kadın Kolu üyeleri ile birlikte gerçekleşen ziyarette Yalazı, burada görevli personele de hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Yalazı’nın ziyaretlerinden memnun kaldıklarını belirten hastalar, Belediye seçimlerinde başarı diledi.
Daha sonra, hastane bahçesinde hasta yakınlarıyla bir araya gelen DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, şehir merkezinden uzakta bulunan bölgelerde yeni sağlık ocaklarına ihtiyaç bulunduğuna işaret etti.
Gezici sağlık ekiplerinin bu bölgelerde sağlık hizmeti vermesini sağlayacaklarını ifade eden Yalazı, aile hekimliği projesine de gereken desteği vereceklerini söyledi.
Diyaliz hastalarına servis hizmeti verileceğini belirten Şaban Yalazı, derin kuyulardan temin edilen içme suları ve mevcut çöplük ile bazı yerlerde boşa akan kanalizasyon sularının halkının sağlığına büyük ölçüde zarar verdiğini kaydetti.
Yalazı “Bizim için önce insanımızın sağlığı önemlidir. Karacabey halkı sağlıklı ve huzurlu yaşamayı hak ediyor. Sağlık, eğitim ve ulaşım alanlarında hizmet yağdıracağız. Karacabey’in yaşam kalitesini yükselteceğiz. Belediye bütçesiyle engellemelere aldırış etmeden, hizmetlerimizi halkın ayağına getireceğiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.