Ya iktidar olacağız, ya da kutuplaşmaya seyirci kalacağız!

Ya iktidar olacağız, ya da kutuplaşmaya seyirci kalacağız!
Karacabey Anavatan Partisi’nin önceki akşam düzenlediği “Genişletilmiş Divan Toplantısı”ndan birliktelik mesajı çıktı.
Parti binasındaki toplantıya İl Başkanı Ahmet Kömbe’nin yanı sıra İlçe Başkanı Mustafa Hari, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
Anavatan Partisi İlçe Başkanı Mustafa Hari, gelişen siyasi süreci değerlendirdi. Karacabey’de yeniden Anavatan’ı ayağa kaldıracaklarını belirten Hari, “Birileri Karacabey siyasetini yanlış yönlendirerek gündemi değiştirmeye çalışıyor. Şu asla unutulmasın ki, Karacabey’deki gücümüz halen sürmektedir. Amacımız ilçemize yeniden hizmet etmektir. Yaklaşan yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz.
Birliktelikten yanayız. İlçemizi daha güçlü ve etkin bir hale getirmek için bu birlikteliğe önem veriyoruz” dedi.
Türkiye alternatifsiz değildir
İl Başkanı Ahmet Kömbe, Karacabey’e büyük önem verdiklerini belirterek, genel ve yerel siyaset hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni bir döneme girdiklerine dikkat çeken Kömbe, Anavatan ruhunu yeniden ayağa kaldıracaklarını belirtti. AKP ve CHP’yi eleştiri yağmuruna tutan Kömbe, “Ya bu ülkeyi AKP ve CHP’ye bırakarak sınıf ayrılığına göz yumacağız, ya da Anavatan’ı yeniden iktidara taşıyarak ülkemizi refaha kavuşturacağız. Ya ülkemizi gençlere emanet edeceğiz, ya da kutuplaşmaya seyirci kalacağız. Türkiye alternatifsiz değildir. Yeni arayışlara girerek Karacabey’de ve Türkiye’de irade koymalıyız. Ülkenin durumu ortadadır ve herkesin bu ülke için yapabileceği bir şeyler mutlaka vardır” dedi.
Türkiye’de işsizlikle orantılı olarak suç potansiyelinin de günden güne arttığını dile getiren Kömbe, “AKP ve CHP döngüsünden ülkemizi kurtarmalıyız. İkisinin de birbirinden farkı yok. Biri iktidarını, diğeri de varlığını korumayı amaçlıyor. Ülkemize sahip çıkalım. Bahanelerin arkasına saklanmamalıyız” diye konuştu.
Birlikte hareket edelim
Belediye Başkanı Ergün Koç’un AK Parti’ye transferini değerlendiren Anavatan Partisi İl Başkanı Ahmet Kömbe, “Ergün Koç’un AKP’ye geçmesi artçı şoktur. Ancak, Koç’un adaylığı ise bir depremdir. Bu konuyu iyi değerlendirmeliyiz. Karacabey’de seçimi kazanacağız. Bu inancı sizlerde görüyorum. AKP’nin ülkeyi ne hale getirdiği ortadadır. Günden güne oyları düşmektedir. Siyaset anlayışımızı değiştirmeliyiz ve Anavatan iktidarını yeniden ayağa kaldırmalıyız. Ülke adına birlikte hareket etmeliyiz. Bu nedenle de yerel seçimlerde Demokrat Parti ile ortak çalışmaya sıcak bakıyoruz. Oylar bölünmemelidir. AKP’ye gideni de, ona oy atanı da ikna etmeliyiz. Bu sinerjiyi yaşatın ve Türkiye’yi temiz ellerin yönetmesini sağlayın. Çünkü bu ülke temiz değil” şeklinde sözlerini noktaladı.
Konuşmaların ardından basına kapalı oturuma geçildi. Toplantı sonunda, Anavatan Partisi’nin yerel seçimlere nasıl hazırlanacağının mercek altına alındığı bildirildi. DP’nin yanı sıra diğer partilerle de birlikteliğin masaya yatırıldığı toplantıdan İlçe Başkanı Mustafa Hari’ye tam destek sağlandı.
Aralık ayında bu birlikteliğin yaygınlaşacağı bildirilirken, Karacabey için en doğru kararların alınacağı ifade edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.