Wushu’nun en iyileri madalyalarını aldı

Karacabey Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü’nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği, “Sanda Taolu ve Wushu İl Birinciliği” müsabakalarında dereceye giren sporcular madalyalarını aldı.

            Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programa ilgi büyüktü. Wushu Bursa İl Temsilciliği'nin öncülük ettiği ve Karacabey Gençlikspor Kulübü’nün büyük katkı sağladığı organizasyonun sunumunu Yılmaz Şahin yaptı.

150 sporcunun yer aldığı organizasyonu Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Ayhan Sağlam, kulüp temsilcileri, sporcular ve çok sayıda sporsever izledi.

Çocuklara yönelik her türlü spora destek vermeye devam edeceklerini vurgulayan Kaymakam Balaban, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Balaban ayrıca, genç sporcuları Karacabey'de konuk etmekten dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı ile Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Ayhan Sağlam, yarışmalarda dereceye giren sporculara ve kulüp temsilcilerine madalya ve kupalarını takdim etti.   

          

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.