Wushu’da Karacabey rüzgarı

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen organizasyona 12 kulüp, 15 antrenör ve yönetici, 15 hakem, 98 erkek ve 26 bayan sporcunun yanı sıra çok sayıda öğrenci velisi de katıldı.

Halkın da yoğun ilgisini çeken turnuvaya Karacabeyli sporcular damga vurdu. Karacabey Gençlik Spor Kulübü sporcularının muhteşem Wushu gösterisi ile başlayan organizasyonda konuşan Wushu İl Başkanı Yılmaz Şahin, Wushu sporunun oluşumu, ülkemizdeki yeri, Milli Takım ve Bursa’nın aldığı başarılara değindi.

Yılmaz Şahin, şampiyonaya katılan tüm sporcu, hakem ve yöneticilere hiçbir masraftan kaçınmadan Öğretmenevi’nde 200 kişilik yemek veren, tüm ekipleri bölgelerinden alıp yeniden geri dönmelerini sağlayan ve kendilerini hiçbir konuda yalnız bırakmayan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, Wushu İl temsilciliğinin organizasyonundan ve katılımın beklenenin üzerinde olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Turnuvanın en başarılı ekibi her yıl olduğu gibi yine Karacabey Gençlik Spor Kulübü olurken, ikinciliği Paşa Gençlik Spor Kulübü ve üçüncülüğü de Yeşilova Zaferspor elde etti.

Karacabey ekibi, turnuvada Taolu dalında birincilik kupasını alırken, Sanda dalında ise ikincilikle yetindi. Turnuvada ayrıca, 2012 yılının en başarılı erkek sporcusu Fatih Yağdı ile en başarılı bayan sporcusu Seda Adak kupalarını aldı.

Karacabey Gençlik Spor Kulübü, turnuvaya 39 sporcusu ile katılırken Sanda, Taolu ve yılın en başarılı sporcuları dalında toplam 4 kupa kazandı. Sporcularımız yarışmalarda 25 altın, 17 gümüş ve 13 bronz madalyayı Karacabey’in gururu oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.