Wushu’cular için anlamlı tören

Karacabey'den geçtiğimiz hafta sonu Bursa'da düzenlenen Bölgesel Seçme Müsabakaları'nda takım halinde büyük bir başarıya imza atan Wushu sporcuları için dün Halk Eğitim Merkezi'nde bir tören düzenlendi.
    Programa Kaymakam Ahmet Yurtseven, Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Hüseyin Kocatürk, HEM Müdürü Yaşar Gökbayrak, sporcular ve aileleri katıldı.
    Minikler kategorisinde takım halinde birinci olan sporcular, kupalarını Kaymakam Ahmet Yurtseven'e hediye ederken, Gençler kategorisinde takım halinde gelen üçüncülük kupası ise Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin'e verildi. Dingin de sporcuların başarısında büyük emek sahibi olan Halk Eğitimi Merkezi'ne kupayı armağan etti.
    Bursa'da düzenlenen şampiyonayla ilgili bilgiler veren Wushu Antrenörü Yılmaz Şahin, kendilerini sürekli destekleyen Kaymakam Ahmet Yurtseven'e, Halk Eğitimi Merkezi'ne, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ile sporcuların ailelerine teşekkür etti.
    6-14 yaş minikler kategorisinde Bursa birinciliği, 15 yaş üstü Gençler kategorisinde ise üçüncülüğü elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yılmaz Şahin, “48 sporcumuzla katıldığımız turnuvadan 18 altın, 14 gümüş ve 13 bronz madalya ile dönmenin onurunu yaşıyoruz. Başarılarımız bundan sonra da artarak devam edecek” dedi.
    Kaymakam Ahmet Yurtseven ise, Wushu'culardan Türkiye çapında başarı belediklerini dile getirerek, “Sizlerle gurur duyuyoruz. Başarılarınız daim olsun” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.