Vural Mutiş, İlçe Teşkilat Başkanlığına getirildi!

Bursa Karacabeyliler Derneği, hizmet yelpazesini genişletiyor:

Bursa genelinde yaşayan tüm Karacabeylileri bir çatı altında toplamak isteyen Karacabeyliler Derneği, ilçelerde oluşturacağı teşkilatlanmalarla da hizmet yelpazesini genişletmeyi hedefliyor.

Bu doğrultuda derneğin Karacabey’den sorumlu Teşkilat Başkanlığına ilçenin tanınmış simalarından olan Veteriner Vural Mutiş’in getirildiği bildirildi.

Bursa’nın her ilçesinde teşkilatlanacaklarını belirten Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, yaptıkları araştırmalar neticesinde Karacabey için en uygun ismin Vural Mutiş olduğunu dile getirdi.

17 ilçede teşkilatlanma çalışması!

Karacabey Teşkilat Başkanlığı için kendilerine 8 kişinin başvurduğunu belirten Ceylan, ancak sosyal ve örgütsel yönü daha iyi olan ve ilçe halkı tarafından çok sevildiği gözlenen Vural Mutiş’te karar kıldıklarını söyledi.

Bursa’nın 17 ilçesinde oluşturacakları teşkilatlanmalar ile Karacabeyli olan herkese daha etkin hizmet verebileceklerini vurgulayan Ceylan, “Bursa Karacabeyliler Derneği her geçen büyüyor. Amacımız, ‘Karacabeyli’ olan herkese yardım etmek, destek olmaktır. Hedeflerimiz çok büyük. Bu hedefleri gerçekleştirmek için teşkilatlanmak gerek. İşte biz de bu konuda bir çalışma başlattık. Bursa ve 17 ilçesinde yeni bir oluşum gerçekleştireceğiz. Her ilçenin bir teşkilat başkanı olacak ve o bölgede yaşayan Karacabeylilerin her türlü ihtiyaç ve sıkıntılarını bize ulaştıracak. Karacabey ilçemiz için ise, Teşkilat Başkanlığına Vural Mutiş getirilmiştir. İlçe halkımız bundan böyle her türlü sıkıntısını ve isteğini Sayın Mutiş’e bildirecek. Bizler de onun vereceği rapor doğrultusunda halkımızın sorunlarına ve isteklerine çare bulacağız” dedi.

Mutiş başkanlığından 4 kişiden oluşan alt komisyon oluşturulacağını da ifade eden Başkan Ceylan, zaman içinde ilçelerdeki teşkilatların büyüyeceğini, Kadın ve Gençlik Kolları’nın kurulacağını ve halka hizmet için ne gerekiliyorsa yapılacağını sözlerine ekledi.

Karacabey halkı için çalışacağım!

Bursa Karacabeyliler Derneği tarafından İlçe Teşkilat Başkanlığına getirilen Vural Mutiş ise, halkın her türlü dertlerinin çözümü adına elinden geleni yapmaya hazır olduğunu duyurdu.

            İlçe halkının her türlü sıkıntı ve isteğine çözüm için gece gündüz demeden koşturacağını belirten Mutiş, 0532 580 68 10 numaralı telefonunun 24 saat açık olduğunu kaydetti.

            Mutiş, “İlçem için böylesine önemli bir göreve layık görülmem onur vericidir. Bu konuda bana inanan ve destekleyen Dernek Başkanımız Sayın Yüksel Ceylan ile yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Karacabey’de doğan ve ekmeğini Karacabey’den kazanan biri olarak ilçe halkıma en iyi hizmeti verebilmek için elimden geleni yapacağım. İlçe insanımızı bir çatı altında toplayarak başta iş, sosyal yardımlar ve faaliyetler alanında yararlı çalışmalar içinde olacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.   

          

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.