Voleybol’da heyecan başladı

Cumhuriyet'in 90. yılı etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası'ndaki karşılaşmalar nefes kesiyor. Karşılaşmalarda finale adını yazdırmak isteyen takımlar, kıran kırana mücadele ediyor.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan turnuvanın ilk karşılaşmasında, İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi, 14 Eylül Ortaokulu'nu 2-0 yenmeyi başardı. 2. karşılaşmada, Ortasarıbey, Vergi Dairesi Müdürlüğü'nü 2-1 yenerek turnuvadan eledi. 3. karşılaşmada ise Jandarma Komutanlığı, Belediye Başkanlığı'na 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti. 

Turnuvanın 2. gününde, Orman İşletme Şefliği ile Emniyet Müdürlüğü'nün mücadelesinde, Emniyet Müdürlüğü hükmen galip gelen taraf oldu. Atatürkçü Düşünce Derneği ile Bursasporlular'ın mücadelesinde ise yüzü gülen taraf 2-0'lık skorla Bursasporlular oldu. Diğer karşılaşmada ise, Ömer Matlı Ortaokulu, Karacabey Dayı Anadolu Lisesi'ni 2-1 yenmeyi başardı.

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç ise tüm sporseverleri Cumartesi gününe kadar her akşam 18.30'da başlayan karşılaşmaları izlemeye davet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.