Voleybol, heyecanı başlıyor

Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ve Lig Heyeti’nin organizasyonunda yapılacak “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” 31 Mart 2008 Cuma günü başlıyor.
Turnuvaya katılacak kurum ve kuruluşlar 28 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’ne katılım formlarını, takım listelerini ve dekontlarını teslim etmeleri gerekiyor. 28 Mart akşamı saat 19:00’da Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak kura çekimi sonrası gruplar oluşturulacak.
Voleybol turnuvasına katılmak isteyen takımlar Karacabey Garanti Bankası Şubesi’ndeki İlçe Spor Müdürlüğü’nün 541-6694914 numaralı hesabına 160 YTL katım bedelini yatırması gerekiyor. Katılım formları, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Lig Heyeti Sekreterliği’nden temin edilebilir.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar, Salon Futbolu’ndan sonra organize edilen voleybol turnuvasına büyük katılım beklediklerini belirterek, turnuvaya valilik voleybol takımının da katılacağını kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.