Vapur, yola devam ediyor!

FB Derneği Başkanı Hakan Vapur, yoğun istek üzerine yeniden aday olduğunu duyurdu:
Şu ana kadar ısrarla aday olmayacağını bildirmesine karşın dernek üyeleri başta olmak üzere Karacabeyli tüm taraftarlar ile üst düzey kulüp yöneticilerinden devam etmesi yönünde istek aldığını belirten Vapur, Fenerbahçe için yola devam edeceklerini açıkladı.
Başkan Vapur, “Eylül 2011’de yönetim kurulu ile yaptığım toplantı sonrası 2012-2014 Karacabey Fenerbahçeliler Derneği seçimlerinde aday olmayacağımı açıklamıştım. Bu kararımı da bu güne kadar ısrarla devam ettirdim. Amacım Fenerbahçe’ye ve dernek lokaline sahip çıkacak heyecanlı ve yenilikçi başkan adayları çıkmasıydı. Ancak bu güne kadar yeni adaylar çıkmadı.
Aynı zamanda taraflı tarafsız, şehir içi, şehir dışı tüm üye, taraftar ve dostlarım başta olmak üzere kulübümüzün eski ve yeni üst düzey yöneticilerinden devam etmem için sözlü ya da telefonla yoğun istek aldım. Bu kadar ilgi ve istek üzerine yönetimim ile yaptığım toplantı sonucunda 05 Şubat 2012 tarihindeki seçimlerde dernek başkanlığına yeniden aday olmaya karar verdim. Şahsıma gösterilen ilgi nedeniyle bizzat telefon ve mail yoluyla beni teşvik eden tüm üye, taraftar, dost ve üst düzey yöneticilerime çok teşekkür ediyorum. 2012-2014 yılı Karacabey Fenerbahçeliler Derneği seçimlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.