Vali Harput’tan Pazar sürprizi

Karacabey’e önceki gün sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Bursa Valisi Şahabettin Harput, öncelikli hedeflerinin Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Otomotiv Test Merkezi (OTM) olduğunu söyledi.

Vali Harput, Kaymakamlık’ta daire amirleriyle bir araya geldi. Toplantıya Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ergün Koç, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun ve İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri de katıldı.

İlçedeki daire amirleriyle buluşan Vali Harput, Karacabey'in Bursa'nın gücü olduğunu belirtti. Karacabey ile ilgili çok önemli yatırımlar olduğunu dile getiren Vali Harput, “Karacabey'de bulunan Tigem, Türkiye'nin en önemli tarım işletmesi. Burasıyla ilgili çok ciddi projeler var. Bunlardan ilki Tarım İhtisas Organize Bölgesi, diğeri ise Otomotiv Test Merkezi. Bu iki konu Bursa ve Karacabey'in öncelikli gündemidir.

Diğer taraftan ihalesi yapılan Karacabey Devlet Hastanesi'nin bir an evvel resmi işlemleri tamamlanarak temeli atılacak. Karayolu ve köy yollarındaki çalışmalarımız devam ediyor. Gemlik-Mudanya-Karacabey sahil yolu da önceliklerimiz arasında. Ayrıca 2013 yılında Karacabey-Yeniköy yolunun da iyileştirilmesi için girişimlerimizi arttıracağız” dedi.

Eğitim alanında da önemli çalışmalar olduğunu kaydeden Harput, “Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası bir okul yapmak için çalışmalara başlamak üzere. Ayrıca Karacabey Ticaret Borsası'nın da biz okul sözü vardı. Onlardan da bu sözlerini yerine getirmelerini bekliyorum" diye konuştu.

Vali Harput daha sonra daire amirlerinden Karacabey'in meseleleri hakkında bilgi alarak sorunları ve çözüm yollarını masaya yatırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.