Vakıfbank’tan KTSO üyelerine düşük faizli kredi

İmzalanan protokol ile KTSO üyeleri önemli avantajlara sahip olacak
Vakıfbank’tan KTSO üyelerine düşük faizli kredi
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine daha etkin hizmet vermek amacıyla, Vakıfbank’la düşük faizli kredi kullanımı konusunda protokol imzaladı.
            KTSO Binası’ndaki toplantıda Yönetim Kurlu Üyesi Özer Matlı, Vakıfbank Karacabey Şubesi Müdürü Bülent Dinçer’in yanı sıra, KTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Vakıfbank Şubesi Müdür Yardımcısı Asuman Seven, Ticaret Portföy Yöneticisi Uğur Türedi ve Bireysel Portföy Yöneticisi Müge Gülcan yer aldı.
            Vakıfbank Şube Müdürü Bülent Dinçer, KTSO ile yapılan protokol gereği sanayici ve iş adamlarına güncel Oda kayıtlarını getirdikleri taktirde yüzde 1.75 faiz oranıyla kredi sağlayacaklarını belirtti.
Dinçer KTSO üyelerinin yararlanacağı kredilere de değinerek, “Bugüne kadar verdiği uygun maliyetli, kısa, orta ve uzun vadeli nakdi ve gayrinakdi kredilerle ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Vakıfbank, geniş ürün yelpazesini uygun koşullarla tüm sanayici ve iş adamlarımızın hizmetine sunuyor. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile yaptığımız anlaşma ile üyelere  yüzde 0.5 oranında bir avantaj sunacağız. Bunun yanında, KTSO üyeleri taksitli, ticari, ihracat ve diğer nakdi kredileri ile yatırım ve gayri nakdi kredilerden oldukça cazip koşullarda yararlanabilecekler.
Eximbank kaynaklı ihracat kredileri ve ayrıca da, Leasing, Factoring, Sigorta, Bireysel Emeklilik gibi hizmet ve ürünlerden ayrıcalıklı olarak yararlanabilecekler. Tüm Oda üyelerini şubelerimize bekliyoruz” dedi.
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ise, kendilerine göstermiş oldukları kolaylıktan dolayı Vakıfbank yöneticilerine teşekkür etti. Matlı, yapılan protokolün üye sanayici ve iş adamlarına yarar sağlayacağını belirterek, “Sanayici ve esnaf ne kadar çok olursa kazanan Karacabey olacaktır. Birlikte bir payda yaratmalıyız. Bilgi aktarımına her zaman ihtiyacımız var. İlişkilerimizi güçlendirmek adına KTSO olarak elimizden gelen çabayı göstermeye hazırız. Umuyorum ki, anlaşmamız, üyelerimizin yararına olacaktır” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.