“UTS” başvuruları sürüyor!

“UTS” başvuruları sürüyor!
Karacabey Uğur Dershanesi, 27-28 ve 29 Aralık 2008 tarihinde ülke genelinde ilköğretim öğrencilerine yapılacak “Uğur Tanıtsal Sınavı” (UTS)’na katılmak isteyenler için başvuruların devam ettiğini duyurdu.
Karacabey Uğur Dershanesi Kurucu Müdürü Mehmet Yıldız, 4,5,6,7,9,10 ve 11. sınıfları kapsayan UTS’de dereceye giren başarılı öğrencileri çeşitli burslarla ödüllendireceklerini açıkladı.
 Yıldız, sınav tarihleri hakkında şunları söyledi; “UTS, 6. ve 7. sınıflarda 27 Aralık Cumartesi günü, 9, 10 ve 11. sınıflarda 28 Aralık Pazar günü, 4. ve 5. sınıflarda ise 29 Aralık Pazartesi uygulanacaktır. Kişiye Özgü Öğretim Modeli’nin ilk basamağı olan UTS ( Uğur Tanısal Sınav )’na tüm ülke içinde 150 Uğur Dershanesi şubesinde, aynı saatte yüz binlerce öğrenci girecektir. Uğur Tanısal Sınav sonucunda öğrencilere öncelikle Kişiye Özgü Öğretim Modeli’nin bir parçası olan ‘AKORD’ a göre düzenlenmiş sınav sonuç karneleri verilecektir. Birinci, karne öğrencilerin konulardaki öğrenme eksikliklerini gösterecek, ikinci karne ise öğrencinin okulunda, ilinde ve Türkiye genelindeki yerini gösterecektir” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.