Ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez!

Türkiye Kamu-Sen Karacabey Temsilcisi Mustafa Şentürk, ülkeyi bölmek isteyenleri sert bir dille eleştirdi.
Bölücülerin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’ni yıpratmayı amaçladıklarına dikkat çeken Şentürk, “Türk milletinin bağrından çıkan şanlı ordusu, aziz şehitlerimizin acısı dinlemeden yıpratma kampanyasıyla karşı karşıyadır. Sahibinin sesi “TARAF”, ikinci cumhuriyetçiler, sözde insan hakları havarileri ve bunların ağa babaları AB ve stratejik mütte-fikimiz gibilerinin amaçları TSK’yı yıpratmak ve halka olan güveni zedelemektir. TSK tarafından bütün oyunları bozulan PKK ile satılmış kalemler ve dış güçler, kardeş kavgasını körüklemek için akla gelmeyecek oyunlar oyna-maktadır” dedi.
Ülkenin yeni bir “Kurtuluş Savaşı” sürecine girdiğini belirten Şentürk, “Unutulmamalıdır ki, daha 88 yıl önce bu millet, en zor gününde M.Kemal Atatürk’ün önderliğinde milli mücadeleyi kazanarak Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu. Bugün o günden farklı değil. İkinci cumhuriyetçiler ve çifte vatandaş kalemşörleri var. Amaçları, sözüm ona demokratikleşme kisvesi altında bunalım yaratmak, zihinlerimizi bulandırmaktır” diye konuştu.
Türkiye’nin bir bütün olduğunu ve kimsenin bu bütünlüğünü parçalamaya gücünün yetmeyeceğini ifade eden Şentürk, “Ne pahasına olursa olsun bu topraklarda bin yıldır kardeşçe yaşamış, akraba olmuş, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda şehit olmuş, düşmanı yurttan kovmuş kardeşleri, Türk-Kürt diye bir çatışmaya itmeye kimsenin gücü yetmez. PKK, emperyalist güçlerin maşası olmaktan öteye gidemeyecektir. Türkler ve Kürtler, etle tırnak gibidir. Türk ordusu bölücülerin, emperyalist güçlerin ve onun yerli işbirlikçilerinin önünde en büyük engeldir. Bu oyunu bozmak yüce Türk milletinin en büyük görevidir. Bizler, Ata’mızın izinde devletimizi ilelebet yaşatacağız” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.