Uğur’dan KPSS ve DGS hazırlık kursları

Uğur Dershaneleri Karacabey Şubesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ve Dikey Geçis Sınavı’na (DGS) hazırlık kurslarıyla ilçede yeni bir hizmet başlattı.
KPSS ve DGS sınavına hazırlanan adayların ilçede şimdiye kadar böyle bir hizmet olmamasından dolayı çok rahatsız olduğuna dikkat çeken Uğur Dershaneleri Karacabey Şubesi Kurucusu Mehmet Yıldız, gelen talepler doğrultusunda yeni dönemde her iki sınav içinde hazırlık kursu açacaklarını söyledi.
Yıldız, “İlçemizdeki KPSS adaylarının artık hazırlık kursları için Bandırma ve Bursa’ya taşınmasına gerek kalmadı. Gerek Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (ÖSYS), Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Askeri Liseler Sınavı’nda (ASL) kalitesini ortaya koyan kurumumuz, KPSS ve DGS sınavlarında da gençlere geleceklerini kurmakta yardımcı olacak. KPSS hazırlık kursumuzun ilk dönemi Kasım ayında başlayacak. Kayırlarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.
Yıldız, Meslek Yüksek Okullarının Ön Lisans Programları’ndan mezun olan adaylar içinde Dikey Geçiş Sınavı hazırlık kursu açtıklarını vurguladı. Yıldız her iki kursunda ilk kez açıldığını vurgulayarak, Karacabey Uğur Dershaneleri Şubesi’nin dershanecilikte ilçede öncü olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.