Uğur’a taze kan

Uğur Dershaneleri Karacabey Şubesi, emekli öğretmenlerden Gürbüz Atış’ı müdür olarak göreve getirdi.
Uğur ailesine katılmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Atış, “El ele vererek öğrencilerimizin sınav kazanmalarını daha da kolaylaştıracağız”dedi. Başarılarla dolu, 28 yıllık öğretmenlik yaşamını noktaladıktan sonra eğitimciliğe Uğur Dershanesi’nde devam edeceğini belirten Atış, “Yeni görevimde, aynı ilkeler doğrultusunda, çalışarak gelişim evresindeki gençlerimizi, hedeflerine ulaştırabilmek için uğraşacağım. Bu yolda güçlü, kariyerli ve kusursuz donanıma sahip bir ekiple çalışmanın gururunu yaşıyorum” dedi.
Uğur Dershaneleri’nin Türkiye’de saygın bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Atış, “Uğur Dershaneleri, 1968 yılından bu yana görevini başarıyla sürdürmektedir. Türkiye’nin 152 noktasında görev yapan Uğur Dershaneleri lise ve üniversiteye giriş hazırlığının çok saygın bir kurumudur. Bizler aynı ciddiyet ve disiplinle öğrencilerimizi daha iyi derecelere uluştırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Üç yıldır başarıdan başarıya koşan dershanemiz, yeni sezona seçkin öğretmen kadrosuyla aynı heyecan ve ciddiyetle başlamıştır.
Uğur Dershaneleri Karacabey Şubesi’nin 2008 ÖSS ve ÖKS yerleştirmelerinde yakaladığı yüzde 78’lik rekor başarıya değinen Gürbüz Atış, “Askeri Lise Sınavlarını kazanan 29 öğrenciden 21’nin Uğur Dershanesi’nden çıkmış olması gurur verici. ÖKS sonuçlarına göre bölgemizin en iyi okullarına gönderdiğimiz öğrenci sayısını, SBS sonuçlarında aldığımız ilçe birinciliklerini, bu yıl da tüm veli ve öğrencilerimize yaşatacağız” diye konuştu.
Uğur Dershaneleri Karacabey Şubesi Müdürü Gürbüz Atış son olarak, 2008-2009 yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrenci ve öğretmenlere sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.