Turnuvanın en büyüğü kim olacak?

Turnuvanın en büyüğü kim olacak?
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği, “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Salon Futbol Turnuvası”nda gençler ve olgunlar kategorisinde finalistler belli oldu.
Kapalı Spor Salonu’nda önceki akşam gençler kategorisinde, normal süresi 2-2 biten karşılaşmada, Türk Sağlık Sen, Fiziksel Engellileri penaltı atışları sonunda 7-5 yenerek adını finale yazdırdı.
Gecenin diğer heyecan dolu maçında, Es-Emspor normal süresi 2-2 biten karşılaşmada Nestle’yi penaltı atışları sonunda 6-4 yenerek finalde Türk Sağlık Sen’in rakibi oldu.
Olgunlar kategorisi finalinde ise, Nurmak ile Borsa kozlarını paylaşacak. Final karşılaşmaları yarın akşam saat 19.30’da başlayacak. Kazanan takımlar, turnuvanın en büyüğü olacak.
Üçüncülük karşılaşmaları bu akşam saat 19.30’da yapılacak. Gençler kategorisinde Nestle ile Fiziksel Engelliler ve Olgunlar kategorisinde de Emniyetspor’la Foto Özen karşı karşıya gelecek.
Fut-Sal’da heyecan her geçen gün giderek artarken zaman zaman yaşanan gerginliklerle ilgili açıklama yapan İlçe Spor Müdürü Şaban Bayraktar, turnuvanın bir oyun olduğunun unutulmaması gerektiğini yineledi. Yaşanan hakem hatalarına da değinen Bayraktar, “Amacımız sportif etkinlikleri Karacabey’de arttırmak. Zaman zaman tatsız olaylarla karşılaşıyoruz. Bu tür turnuvalarda hakem hatalarının olması normaldir. Herkesin şunu iyi bilmesini istiyorum ki, hiçbir takıma karşı art niyetimiz söz konusu olamaz. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.