Türkiye’yi duygulandıran İbrahim’e Ödül

Türkiye’yi duygulandıran İbrahim’e anlamlı hediye
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, rüyasında gördüğü şehitlerden etkilenerek harçlığını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayan, okulunda da şehit aileleri için yardım kampanyası düzenleyerek Türkiye’yi duygulandıran küçük İbrahim Talha’yı okulunda ziyaret ederek, dizüstü bilgisayar hediye etti.
İbrahim Talha Algan’ı okuduğu Yıldırım Belediyesi İlköğretim Okulu’nda ziyaret eden Başkan Şahin, böylesine vatansever bir genç yetiştirdikleri için okulun idareci ve öğretmeni ile ailesini tebrik etti. Vatan sevgisi aşılanan İbrahim’in içinde kelimelerle tarif edilmez bir cevher olduğunu ifade eden Başkan Şahin, İbrahim’in yaptığı örnek ve çok anlamlı bir davranış. Türk vatanı bölünmezdir.
Vatanın bölünmez bütünlüğüne kast edenler karşılarında İbrahim gibi nice vatan evlatlarını bulacaklardır.” diye konuştu. Başkan Şahin, daha sonra bilgisayar mühendisi olmak isteyen İbrahim Talha’ya notebook hediye etti. İbrahim Talha, televizyonda izlediği şehit haberlerinin ardından böyle bir mektup yazma ve okulda yardım kampanyası başlatma kararı aldığını belirterek, Başkan Şahin’e teşekkür etti.
Başkan Şahin, daha sonra İbrahim Talha’yı da yanına alarak, Yıldırım Belediyesi İlköğretim Okulu Müdürü Arif Savaş ve Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gencer ile birlikte birinci sınıf öğrencilerini ziyaret etti. Bugünün öğrencilerinin yarının valileri, belediye başkanları olacağını ifade eden Şahin, eğitimin önemine vurgu yaptı. Öğrencilere gelişimlerine katkıda bulunacak kelime oyunu seti de hediye eden Başkan Şahin, miniklerle bol bol şakalaşarak, hatıra fotoğrafı çektirdi. .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.