Türkiye’nin huzurunu bozamazlar

Büyük Birlik Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Kemalettin Gider, Diyarbakır – Silvan Karayolunda polis otobüsüne önceki gün akşam saatlerinde düzenlenen saldırıda 6 polis memurunun şehit edilmesini sert bir dille kınadı.
Diyarbakır-Silvan karayolunda polis otobüsüne yapılan saldırıyı nefretle kınadığını belirten Gider, “Diyarbakır’da 6 polis memurunun düzenlenen hain bir saldırı sonucunda şehit olmuş, 17 polis memuru da yaralanmıştır.
Canilerin kimler olduğu bilinmese de sorumluların Türkiye’deki huzur ortamına gölge düşürmek isteyenler olduğu bellidir. Fakat her türlü melanete karşın, huzur ve barış düşmanları amaçlarına ulaşamayacaklardır. Ölümle sonuçlanan haince terör eyleminden dolayı son derece üzgünüm. Nefretle kınadığım bu saldırı, kimler tarafından, hangi amaçla yapılırsa yapılsın Türkiye’nin huzurunu, toplumsal barışını ve birliğini hedef almaktadır. Emniyet güçleri ve devletimizin tüm kurumları, bu tür menfur olaylara karşı en etkili şekilde mücadele verecek azim ve kararlılıktadır. Türkiye böylesine hain terör eylemlerinden etkilenmeyecek güçtedir. Hepimizi derinden yaralayan bu hain saldırıyı yapanların en kısa sürede adalete teslim edilmelidir.
        Terör kurbanı şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyor, bu olayda yaralananlara da acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.