Türkiye, 21. yüzyılın parlayan yıldızı olacaktır!

Türkiye, 21. yüzyılın parlayan yıldızı olacaktır!
Karacabey Büyük Birlik Partisi Başkanı Cengiz Efe, yeni yılın “Düşünce, inanç ve kültürel farklılıklarımızı ortak zenginliklerimiz olarak görür, moralimizi bozmadan büyük bir heyecan ve aşkla yolumuza devam edersek inanıyorum ki; Türkiye 21. yüzyılın parlayan yıldızı haline gelecektir” dedi.
Efe, “Üzüntü ve sevinçlerle bir yılı daha geride bırakıyor, yepyeni bir yıla umutla, heyecanla giriyoruz. Yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Tüm dünyanın yeni yılı, yaşanan acıların, yüreklerimizi yaralayan açlık ve sefalet manzaralarının sona ermesi için bir fırsat olarak değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum.
İnsanlığın, başta Irak ve Filistin olmak üzere dünyanın dört bir yanında yaşanan acıların sona ermesi için seferber olmasını temenni ediyorum. Savaşla, silahla ve terörle beslenen bir dünyanın yerini, insanlığın ortak zenginlikleri olan barış, demokrasi, özgürlükler ve dayanışmanın alması en büyük arzumuzdur.
Her yeni yılla birlikte umutlar tazelenir ve iyimser beklentiler artar. Kalkınmış, müreffeh ve daha özgür bir Türkiye’de yaşamak hepimizin ortak dileğidir. Aydınlık yarınlara ulaşmak ve gelişmiş bir ülkede yaşamak için millet olarak el birliğiyle çalışmamız ve kendimize inanmamız gerekiyor.
Bu duygu ve düşüncelerle, Karacabey halkımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, Yeni yılın herkese başarı sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.