Turhan’dan İstiklal’e kitap desteği

Turhan’dan İstiklal’e kitap desteği
Karacabey Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, güzel bir kütüphane oluşturarak takdir toplayan İstiklal İlköğretim Okulu’na kitap desteğinde bulundu.
İstiklal İlköğretim’in her geçen gün artan başarı grafiğinin yanı sıra, fiziki koşullarının da mükemmele yaklaştığını vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.
Turhan, “Okulumuzun fiziki koşulları her geçen gün mükemmele doğru gitmektedir. Ayrıca çok güzel bir kütüphane oluşturarak, başarılı çalışmalar gerçekleştiren öğretmenlerimizi kutluyorum. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak da, küçük ancak, manevi değeri yüksek olan kitap desteğinde bulunmak istedik. Globalleşen dünyada eğitim büyük önem taşımaya başladı. Kendimizi her yönden geliştirmeliyiz. Eğitimciler olarak, okuyan, okuduğunu anlayan ve hayatı anlamlandıran bireyler yetiştirmek başlıca görevimizdir. Okumak bir ayrıcalıktır. Bu zorlukları aşmak için, gayretlerimizi arttırmalıyız” dedi.
Turhan’a desteklerinden dolayı İstiklal İlköğretim Okulu adına teşekkür eden Müdür İsmet Turnalı, öğrencilerinin en iyi eğitimi alabilmeleri adına öğretmen ve idareciler olarak çok çalıştıklarını kaydetti.
Kütüphane’de internete bağlı bir bilgisayarın da bulunduğunu anlatan Turnalı, öğrencilerinin bilgiye ulaşmaları için çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.