Tüm personelin temsilcisiyiz!

Tüm personelin temsilcisiyiz!
Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Sağlık-Sen, sağlık ve sosyal hizmet kolunda yetkili sendika oldu.
Sağlık-Sen’in yetkili sendika olmasından dolayı Karacabey Devlet Hastanesi B Blok’a kazandırdığı odanın açılışı da görkemli geçti.
Sağlık Grup Başkanı Mehmet Erdem, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şaban Bayraktar, Başhekim Yavuz Kaan Bütün ile çok sayıda sendika üyesi ve hastane personelinin katıldığı açılışta Bursa Sağlık-Sen Başkanı Yusuf Bedir, Teşkilat Sekreteri Alaattin Demir ile Genel Sekreter Nihat Altun yer aldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Sağlık-Sen Karacabey Temsilcisi Fatih Alpaslan, Sağlık Bakanlığı’ndan alınan yetkinin haklı onurunu yaşadıklarını belirterek, “Karacabey ve Türkiye sınırlarının tüm noktalarında, sağlık kurumlarının tüm birimlerinde çalışanların teveccühünü kazanan Sağlık-Sen, bunu etkili çözüm odaklı, çalışanlarının hak ve menfaatleri doğrultusunda sonuna kadar kullanacağı hususunda kimsenin kuşkusu olmasın. Temel ilkemiz, sağlık ve sosyal hizmet kolunda adaletsizliği, eşitsizliği besleyen tüm sorunlu yapılarla mücadele etmektir” dedi.
İl Başkanı Yususf Bedir ise, Türkiye’de 95 bin, Bursa’da 3 bin 702 ve Karacabey’de de 150 sendika üyesiyle her geçen gün güçlendiklerini kaydetti. Ülke genelinde etkin bir sendika haline geldiklerini vurgulayan Bedir, “Yetkili sendika olmamızdan dolayı, Bursa’daki ilçeler arasında ilk Karacabey’de odamızı açıyoruz. Sağlık-Sen, 7 yıldır yetkili olan Türk Sağlık-Sen’den, SHÇEK’te de ‘e bağlı SES’ten yetkiyi devraldı. Sağlık Bakanlığı’nda sendikaların üye sayılarının belirlendiği tutanak geçtiğimiz Cuma günü imzalandı. Sağlık-Sen’in son 2 yılda Türkiye’deki sendikal örgütlenme oranını yükselten bir büyüme trendi içinde girdi. Karacabey’e açtığımız odamızı hayırlı olmasını diliyorum. Tüm personellerimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Sağlık Grup Başkanı Mehmet Erdem ile Sağlık Sen İl Başkanı Yusuf Bedir, alkışlar eşliğinde odanın açılışını gerçekleştirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.