Trakya Birlik, Müfettiş Yardımcısı alıyor

Trakya Birlik, Müfettiş Yardımcısı alıyor
Trakya Birlik, Teftiş Kurulu’nda görevlendirilmek üzere Müfettiş Yardımcıları alacak.
Karacabey’den başvuru yapacak adayların 23 Kasım 2007 mesai bitimine kadar Trakya Birlik Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına giderek işlemlerini yaptırması gerekiyor.
Trakya Üniversitesi Rektörlüğünce yapılacak yazılı sınav 27.12.2007 tarihinde gerçekleştirilecek. Bu sınavda başarılı olanlar sözlü sınava alınacak. Başvuru yapacak adaylar Trakya Üniversitesi Vakfı’nı İş Bankası Edirne Merkez Şubesindeki 1301-12099 numaralı hesabına 30 YTL sınav harcı yatırması gerekiyor. Belirlenen şartları taşımadığından başvuruları kabul edilmeyenler ile başvuruları kabul edildiği halde sınava katılmayanların sınav harcı iade edilmeyecek.
Trakya Birlik Personel Yönetmeliği’nde yazılı şartları taşıyan ve üniversitelerin örgün öğretim veren Hukuk, Siyasal Bilimler, İşletme ve İktisat Fakülteleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri’nin 4 yıllık eğitim veren Maliye, İktisat, Kamu Yönetimi, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi, Ekonometri Bölümü mezunları Müfettiş Yardımcılığı için başvuru yapabilecek.
Ayrıca aranan bazı koşullar ise şöyle: Sınav tarihinde 30 yaşını doldurmamış olmak. 22.12.1977 ve daha önceki doğumlular sınava kabul edilmeyecek. Her türlü iklim ve yolculuk koşullarına uyum sağlayabilmek. Adayların müfettişlik görevini yapmasına engel olabilecek hastalığa veya sakatlığının bulunmaması. Erkek adayların askerlik görevini yapmış, erteletmiş yada askerlikle ilişkileri olmaması gerekiyor. Trakya Birlik tarafından açılmış sınavlara bir defadan fazla katılmamış olmak şartı da aranıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.