Toplum Destekli Polis Şirinevler’de

Vatandaşları güvenlik olaylarına karşı bilgilendirmek ve Toplum Destekli Polislik projesini daha etkin tanıtmak amacıyla TOKİ İş Merkezi’nde yapılan etkinliğe Komiser Özcan Özkaya, TDP Polis Memurları İsmail Düzdağ, Birol Demirmen, Hamidiye Mahalle Muhtarı Ahmet Bağlamacı ve Şirinevler sakinleri katıldı.

İlçede meydana gelen olayların analizleri ve alınacak tedbirlerin masaya yatırıldığı programda TDP yetkilileri, önemli bilgiler verdi.

Her zaman vatandaşın yanında olduklarını yineleyen Komiser Yardımcısı Özcan Özkaya, suç ve suçlularla birlikte mücadele etmelerinin önemine değindi.

TDP Yetkilisi ve Mahalle Polisi İsmail Düzdağ ise, Şirinevler sakinleri evlerinin kapılarını sürekli kapalı tutmaları konusunda uyardı.

Toplum Destekli Polislik Projesini anlatan Düzdağ, slayt gösterimiyle birlikte Karacabey'deki olayların analizini yaparak hırsızlara davetiye çıkartan hataları örneklendirerek katılımcılarla paylaştı.

Yaklaşık iki saat süren ve çok verimli geçtiği gözlenen programda şüpheli her durumun, “155 Polis İmdat”a bildirilmesini isteyen Komiser Özcan Özkaya, “Birlikte düşünelim, birlikte karar verelim ve birlikte uygulayalım” diyerek TDP-vatandaş işbirliğine dikkat çekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.