Toplanan kapaklar yüzleri güldürdü

Karacabey'de işletmeciliğini Gürol Şen'in üstlendiği Şen Izgara, topladığı kapaklarla 37 yıldır engeli yüzünden yürüyemeyen Dilek Topçu'nun yüzünü güldürdü. Önceki gün Belediye Başkanı Ergün Koç'un makamında toplanan kapaklar karşılığında alınan tekerlekli sandalye anne Zübeyde Topçu'ya teslim edildi.
Karacabey Belediyesi'nin uzun zamandır sürdürdüğü mavi kapak toplama kampanyası devam ediyor. Karacabey Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Beyhan Akınsal, toplanan kapakları Karacabey Belediyesi aracılığıyla özel bir şirkete teslim ederek, karşılığında aldıkları tekerlekli sandalyeyi Topçu ailesine verdiklerini belirtti.
Tekerlekli sandalyeyi almak üzere önceki gün Karacabey Belediye Başkanlığına gelen Topçu ailesi, kapakları toplayan Gürol Şen ve Şen Izgara çalışanlarına bir kez daha teşekkür etti. Başkan Ergün Koç ise Zübeyde Toçpçu'nun torunları içinde giysiler hediye ederek kendilerinin bu ve benzer durumlarda belediyeden her zaman yardım talebinde bulunabileceklerini belirtti.
Öte yandan kapakları toplayan Şen Izgara işletme sahibi Gürol Şen “Biz zaten kapaklarımızı kampanyanın başladığı tarihten beri topluyorduk. Sonra Zübeyde anamız gelip bizden kapakları istedi. Engelli kızı olduğunu öğrenince biz bu kez daha fazla kapak toplamaya başlayarak kısa zamanda gerekli sayıya ulaştık. Ve bugünde Karacabey Belediyesi aracılığıyla toplanan kapakların karşılığında tekerlekli sandalyesine kavuşan Dilek Topçu'nun bu sevincine ortak olduk” ifadesine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.