TOKİ’de süre doluyor!

Kaymakam ve Belediye Başkanı, “Bir ay içinde düğüm çözülecek” demişti:
Karacabey’de yapımı tamamlanan ancak teslimi bir türlü gerçekleşmeyen TOKİ konutları ve okulla ilgili 18 Eylül 2011 tarihinde Kaymakam Dursun Balaban ve Belediye Başkanı Ergün Koç’un “Bir ay içinde düğüm çözülecek” açıklamalarını anımsatan vatandaşlar, verilen sözün lafta kalmamasını istiyor.
            Yaklaşık 40 bin metre kare alanda 18 bloktan toplam 456 konutun yanı sıra, 1 adet 16 derslikli ilköğretim okulu, 1 adet de ticaret merkezinden oluşan TOKİ konutlarında Mart ayı sonunda söz verildiği gibi teslimat yapılmayınca vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
Bu konuda aylardır bekletildiklerini ve kimsenin kendilerine net bir bilgi vermediğini eleştiren konut sahipleri, TOKİ ve okulla ilgili belirsizliğin çözülmesini istiyor.
            2 yere her ay kira vermekten bıktıklarını söyleyen vatandaşlar, 19 Ekim’de bir aylık sürenin dolacağına dikkat çekti.
            Sözlerin yerine getirilmemesi durumunda eyleme gideceklerini duyuran konut sahipleri, “Bu konuda bize de hak verilsin. Aylardır iki yere birden kira veriyoruz. Bitmiş durumdayız. Geçtiğimiz ay Kaymakamımız Sayın Dursun Balaban ile Belediye Başkanımız Sayın Ergün Koç, konutların bir ay içinde teslim edileceğini duyurdu. Söz verilen sürenin dolmasına az kaldı. Bizler TOKİ konusundaki belirsizliğin bir an önce ortadan kalkmasını istiyoruz. Lütfen sesimize kulak verilsin” şeklinde düşüncelerini aktardı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.