TOKİ’de kafalar karışık

 
Panayır Bölgesi’nde yapımı sona eren ancak sahiplerine bir türlü anahtarları teslim edilemeyen TOKİ konutlarındaki belirsizlik hala kafaları karıştırıyor.
            Kaymakam Dursun Balaban ve Belediye Başkanı Ergün Koç’un, “1 ay içinde evler teslim edilecek ve TOKİ ilköğretim Okulu açılacak” şeklinde açıklama yapmalarına karşın, özellikle alt yapı çalışmalarının daha fazla süreceği iddiaları soru işaretlerini de beraberinde getirdi.
            TOKİ evleri ve ilköğretim okulundaki eksikliklerin bir ay içinde tamamlanacağı belirtilirken, alt yapı çalışmalarının bu süre içinde bitirilip bitirilemeyeceği ise merak konusu oldu.
            TOKİ’nin bulunduğu bölgede kot yüksekliği nedeniyle çalışmaların en az 2-3 ay süreceği konuşuluyor. Alt yapı çalışmalarındaki bu belirsizlik ev sahiplerini endişelendiriyor.
            Kaymakam Balaban ve Belediye Başkanı Koç’un açıklamalarına değinen konut sahipleri, “Bu konuda artık dayanacak gücümüz kalmadı. Aylardır iki yere birden kira vermekten bıktık. Umut ediyoruz ki, söylendiği gibi bir ay içinde evlerimize kavuşuruz. Tüm eksikliklerin bir an önce giderilmesini istiyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.