TOKİ İlkokuluna geçit isteniyor!

Karacabey İşçi Partisi, TOKİ Şehit Yüzbaşı Erhan Kındır İlkokulu önündeki trafik yoğunluğuna dikkat çekerek, eğitim yılı başlamadan önce yaya geçidi yapılması gerektiğini vurguladı.
İşçi Partisi’nin yenilenen yönetimi, TOKİ Şehit Yüzbaşı Erhan Kındır İlkokulu önünde “Çocuklarımız güvenle okula gitsin, anneler, babalar huzurlu olsun” yazılı pankart açarak yetkililere seslendi. Öğrenciler için büyük risk taşıyan yola yaya geçidi yapılması gerektiğine dikkat çeken İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, “Okulların açılmasına sayılı günler kaldı. Çok sayıdaki köyün ulaşımına sağlayan yoldaki trafik yoğunluğu, velileri tedirgin ediyor. Öğrencilerimizin güvenle okuluna gidebileceği bir yaya geçidi yapılmasını istiyoruz” dedi.
İşçi Partisi’nin pankartlı eylemine, TOKİ sakinleri ve yoldan geçen sürücüler de destek verdi. Amaçlarının yetkililerin dikkatini çekmek olduğunu dile getiren İşçi Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, “İlçe girişindeki üstgeçidin kaldırıldığından bu yana buraya konulacağı söylenmektedir. Bu söylenti doğru ise ne bekleniyor? Yetkililerin harekete geçmesi için birkaç çocuğumuzu kurban mı vermemiz gerekiyor?” diye konuştu.
Daha önce bireysel olarak imza kampanyası başlattığı Soğan Pazarı Kavşağı ile ilgili açıklamalarda da bulunan Ahmet Aygün Ata, “Ölüm kavşağına geçit yapılması için toplanan imzalar görmezden gelindi. Topu sürekli Karayolları’na attılar. Karayolları’ndan gelen açıklamada ise Belediye’den istenilenlerin yerine getirilmesi halinde çalışmaların başlayacağı belirtildi. Ancak şuana kadar herhangi bir adım atılmadı” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.