TOKİ İlköğretim bir ay içinde açılıyor!

Kaymakam Balaban, devir işlemlerinin beklendiğini açıkladı.
Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban, TOKİ İlköğretim Okulu’nun bir ay içinde hizmete gireceğini duyurdu. Konuyla ilgili Maliye Bakanlığı’ndan emir çıktığını belirten Kaymakam Balaban, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Başbakanlık arasındaki devir işleminin beklendiğini ve TOKİ İlköğretim Okulu’nun en geç bir ay içinde açılacağını kaydetti.
Bugün başlayan 2011-2012 eğitim öğretim dönemine yetiştirilemeyen TOKİ İlköğretim Okulunun yanı sıra, TOKİ konutlarının da ne zaman teslim edileceği konusu belirsizliğini koruyor.
Devam eden alt yapı çalışmaları nedeniyle TOKİ evlerinin de bir ay içinde teslim edilmesi için alt yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
TOKİ’lere ne zaman taşınacakları tam olarak belli olmayan ev sahipleri, bu belirsizliğin ortadan kalkmasını istiyor.
Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü ise, TOKİ İlköğretim Okulu konusunda “Geçici Kabul Tutanağı”nı beklediklerini yineledi. Bu şekilde, İl Özel İdaresi ile TOKİ arasında yapılacak protokolün ardından TOKİ İlköğretim Okulu’nun hizmet vereceği belirtildi.
Bir aya yetişecek!
TOKİ konutlarıyla ilgili 1 ay içinde eksikliklerin giderileceğini açıklayan firma yetkilileri, anahtarların teslim edileceğini söyledi.
TOKİ İlköğretim Okulu konusunda da bir sorun yaşanmayacağını ileri süren yetkililer, okulun açılmasının yalnızca prosedüre kaldığını açıkladı.
Yetkililer, “Bundan sonraki süreç imzalanacak protokole bağlı. Bu şekilde devir işlemleri gerçekleşecek. Geçici Kabul Tutanağı alındıktan sonra okul hizmet verebilecek. TOKİ evlerindeki eksikleri büyük bir aksilik çıkmazsa ay sonuna kadar tamamlayacağız” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.