Tofaş’a uğurlu geldiler!

Gençlerbirliği Basketbol Okulu’nun coşkusu görülmeye değerdi:

Rakibini 90-73 yenen Tofaş’a uğurlu gelen Gençlerbirliği Basketbol Okulu, bu zevkli heyecanı canlı yaşama olanağı buldu.

Belediye’nin otobüs desteğiyle maça giden 50 öğrenci, maç boyu Tofaş lehine yaptığı tezahüratlarla da galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Antrenör Milli Basketbolcu Şevki Yıldırım ve Yardımcısı Beden Eğitimi Öğretmeni Harun Kavuşturan önderliğinde aileleriyle birlikte Tofaş’ı destekleyen öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

Gençlerbirliği Basketbol Okulu olarak bu tür sosyal etkinlikleri sürdüreceklerini kaydeden Antrenör Şevki Yıldırım, “Yakın çevremizde Türkiye Basketbol liginde mücadele eden çok değerli takımlarımız var. Bu açıdan çok şanslıyız. Öğrencilerimiz, antrenmanlarda öğretilenleri böylesine önemli maçları izlediğinde daha iyi anlıyor. Yani bu işin görsel yönü dışında, teknik açıdan da bilgi sahibi oluyor.

Öğrencilerimiz ve velilerimizle büyük bir aile olduğumuzu yinelemek istiyorum. Çok güzel bir uyum içinde çalışıyoruz. Öğrencilerimizin ders ve antrenman stresinden kurtulması adına böyle etkinlikler olumlu etki sağlıyor” dedi.

Yıldırım son olarak, basketbol sporunun yaygınlaşması için kendilerine yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban ile Belediye Başkanı Ergün Koç’a bir kez daha teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.