TİKE ile huzuru yakalayın!

Karacabey’de “Yetenekli ellerin sihirli dokunuşları” parolasıyla 8. mağazasını geçtiğimiz günlerde açan TİKE, zengin halı çeşitlerinin yanı sıra ev tekstil ve dekorasyon seçenekleriyle de hizmette sınır tanımıyor.
 Mağaza Müdürü Fatih Sanlı, Bursa’dan gelen moda dekorasyon tasarımcısı Ali Güler ile günün trendlerine uygun renk ve desenleri müşterilerine sunacaklarını belirtti.
 Hizmet yelpazesini genişleterek insanların evlerinde iş stresinden uzak, rahat yaşamalarını amaçladıklarına dikkat çeken Fatih Sanlı, moda tasarımcısı Ali Güler ile müşterilere alternatifler sunacaklarını kaydetti.
 Moda Tasarımcısı Ali Güler, Pazartesi ve Perşembe günleri Karacabey’de randevu sistemi ile müşterilerin evlerinde tasarım danışmanlığı yaptığını belirterek, gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi.
 Güne en uygun renk ve modelleri en iyi şekilde yorumlayıp müşterilere sunduklarını ifade eden Moda Dekorasyon Tasarımcısı Ali Güler; “İnsanlar için evleri özel yerlerdir. Her metre karenin çok iyi değerlendirilip, ona göre hesaplanması gerekir. Doğrulara hitap etmeyi amaçlıyoruz. Müşteriyi anlayıp ne istediğini öğrendikten sonra en iyisini ortaya koyuyoruz. TİKE’nin hizmet anlayışı müşterilerinin zevklerine göredir. Şu ana kadar gelen olumlu görüşler doğru yolda olduğumuzu bize gösterdi. Tüm müşterilerimize teşekkkür ederiz”dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.